Brașov. Autobuze RATBV și spre Prejmer. Primăria a început demersurile

Last Updated on februarie 7, 2019 RATBV își continuă planurile de expansiune în zona metropolitană. A început cu Cristianul de la 1 ianuarie, se pregătesc Râșnovul și Prejmerul.

Primul pas făcut de Primăra Prejmer este de a aproba hotărârea de delegare a studiului de oportunitate privind înfiinţarea unei linii RATBV care să asigure legătura cu Braşovul.

Brașov. Autobuze RATBV și spre Prejmer. Primăria a început demersurile 1

Preşedintele Consiliului de Administraţie al RATBV, George Cornea, a precizat pentru brasovmetropolitan.ro că acest studiu va fi realizat de Asociaţia Metropolitană de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Braşov, care va propune şi ruta. Ulterior, aceste documente vor fi supuse aprobării Consiliului Local Prejmer dar şi Consiliului Local Braşov.

„Este posibil ca linia Braşov-Prejmer să devină funcţională începând cu data de 1 iulie 2019”, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al RATBV.

Previous Story

Video Brașov. Dispar măzgălelile de pe Strada Sforii. „Întreaga echipă C’Art Fest de voluntari am venit aici, tocmai ca să susţinem acest demers din Braşov, pentru că ni se pare extrem de important să …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Europarlamentarul Siegfried Muresan: „Văd că au apărut critici care spun că Aeroportul Brașov – Ghimbav, primul aeroport construit de la zero în România în ultimii 50 de ani, ar fi prea mare și că un aeroport cât cel din Sibiu ar fi fost suficient. 1. Numărul de pasageri ai curselor aeriene este…”