Aeroportul Brașov. Adrian Vestea:  „Înțeleg supărarea celor care stau și critică sau se îngrijorează pentru soarta Aeroportului …însă sunt sigur că supărarea vine tocmai din faptul că, în ciuda piedicilor și a neajunsurilor cu care ne confruntăm, Brașovul va avea aeroport! Iar pașii pe care …”

Last Updated on februarie 7, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov răspunde celor care-l critică pentru modul cum gestionează construcția Aeroportului din Brașov.

Consiliul Județean Brașov derulează în prezent procedurile de achiziție a unor echipamente aeroportuare de importanță majoră pentru certificarea și operarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, potrivit brasovtv.com.

Aeroportul Brașov. Adrian Vestea:  „Înțeleg supărarea celor care stau și critică sau se îngrijorează pentru soarta Aeroportului ...însă sunt sigur că supărarea vine tocmai din faptul că, în ciuda piedicilor și a neajunsurilor cu care ne confruntăm, Brașovul va avea aeroport! Iar pașii pe care ...” 1

Adrian Vestea a scris pe Facebook: „Înțeleg supărarea celor care stau și critică sau se îngrijorează pentru soarta Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, însă sunt sigur că supărarea vine tocmai din faptul că, în ciuda piedicilor și a neajunsurilor cu care ne confruntăm, Brașovul va avea aeroport! Iar pașii pe care îi facem ne duc numai înainte!

Am lansat procedura de achiziție publică a unor echipamente aeroportuare de importanță majoră pentru certificarea și operarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav (AIBG), conform graficului de achiziții stabilit de echipa de implementare a proiectului AIBG. Este vorba despre două autovehicule de ultimă generație destinate prevenirii și stingerii incendiilor. Prețul estimat pentru această achiziție este de 9,1 milioane de lei fără TVA, termenul-limită pentru depunerea ofertelor fiind 5 martie 2019.

Avem foarte multe proceduri pe care le desfășurăm concomitent, atât pe partea de infrastructură aeroportuară, cât și pe partea de certificare a aeroportului, toate aceste achiziții fiind interconectate în ideea ca până la sfârșitul anului 2020 să finalizăm toate lucrările și să obținem certificarea pentru Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav!”

Previous Story

Liviu Dragnea: „Brașovul nu are nevoie de aceste creșteri bugetare”. În loc de dezvoltare, asistență socială

Next Story

Video Brașov. Dispar măzgălelile de pe Strada Sforii. „Întreaga echipă C’Art Fest de voluntari am venit aici, tocmai ca să susţinem acest demers din Braşov, pentru că ni se pare extrem de important să …”