Radu Hossu: „Aeroportul Brașov a primit de la Guvern 23 milioane de lei în noul buget. Sună bine, nu? …Pentru că și Guvernul a observat că Veștea se duce până la capat pe banii Consiliului Județean, ce s-a gândit, la recomandarea unor membri de la Brașov? Să aloce niște bani, mizilic, pentru a se putea bate cu pumnul în piept că EI au făcut Aeroportul Brașov. Să ținem minte totuși că …”

Last Updated on februarie 13, 2019 Viorica Dăncilă și deputații PSD din Brașov au pus anul acesta în scenă o comedie cu finanțarea Aeroportului. Au prevăzut în buget 23-25 de milioane de lei pentru Aeroport (10 milioane la Consiliul Județean Covasna care nu-i poate folosi și 15 milioane la dispoziția premierului care-i vad da doar dacă dorește) pentru a se lăuda că ajută Aeroportul. Dar mai sunt necesari aproximativ 200 de milioane de lei. Dacă chiar doreau să ajute dădeau 200 de milioane de lei, Aeroportul era gata într-un an și toată lumea era fericită.

„Considerăm că alocarea sumei de 15 milioane lei este realistă în contextul general al finanţărilor de la buget pentru anul 2019.Cel mai important, iniţiativa noastră este acceptată la nivel guvernamental. Este o propunere responsabilă, nu dorim să vindem iluzii”, a declarat Roxana Mînzatu, deputat şi vicepreşedinte al PSD, potrivit DCnews.

Radu Hossu: „Aeroportul Brașov a primit de la Guvern 23 milioane de lei în noul buget. Sună bine, nu? ...Pentru că și Guvernul a observat că Veștea se duce până la capat pe banii Consiliului Județean, ce s-a gândit, la recomandarea unor membri de la Brașov? Să aloce niște bani, mizilic, pentru a se putea bate cu pumnul în piept că EI au făcut Aeroportul Brașov. Să ținem minte totuși că ...” 1

Pe Facebook, Radu Hossu a scris: „Aeroportul Brașov a primit de la Guvern 23 milioane de lei în noul buget. Sună bine, nu? Asta e o postare despre corectitudine în percepție.
Am să spun de la început că Adrian Veștea, președintele PNL Brașov nu-mi este personal cea mai simpatică persoană. Știu că nici eu lui. Dar…

Aeroportul Brașov are nevoie pentru finalizarea lui de încă vreo 200 milioane de lei. Două sute. Adrian Veștea and Co. că ne place sau nu au dus proiectul cel mai departe de când se discută despre el. Știu că nu sunt popular când spun asta, dar din toate informațiile ce le am până acum, pe surse sau din presă, omul ăla chiar se luptă să-l termine în jurul anului 2020 (sunt alegeri atunci și evident are nevoie și de un boost electoral, dar asta nu mă deranjează cât timp munca la aeroport demonstrează voință și putință politică).

Pentru că și Guvernul a observat că Veștea se duce până la capat pe banii Consiliului Județean, ce s-a gândit, la recomandarea unor membri de la Brașov? Să aloce niște bani, mizilic, pentru a se putea bate cu pumnul în piept că EI au făcut Aeroportul Brașov.

Să ținem minte totuși că toate guvernele (și PNL și PSD și PD-L) de până acum au ignorat Brașovul pe subiectul Aeroport. Toate. Iar dacă acesta se va face, este doar meritul echipei adunate de cel ce-i președinte la CJ acum. Să nu ne mințim că dintr-o dată alții au merite.

Dacă se ține de muncă și promisiune, să-i dăm cezarului…”

Previous Story

Video Brașov. Parcul de la IUS.  Nelu Corbu:  „Așa ar trebui sa arate un parc funcțional din interiorul municipiului Brașov…Acolo sunt cca 20 ha, pentru care primarul și consilierii locali ar fi bine să …”

Next Story

Foto Brașov. Autobuz nou, turcesc, defect pe prima bandă pe Zizinului. Ce spune RATBV