Video Brașov. Parcul de la IUS.  Nelu Corbu:  „Așa ar trebui sa arate un parc funcțional din interiorul municipiului Brașov…Acolo sunt cca 20 ha, pentru care primarul și consilierii locali ar fi bine să …”

Last Updated on februarie 13, 2019 În zona IUS este un teren liber pe care se va construi cel mai probabil un supermarket. Mai mulți locuitori din zonă au început o campanie prin care să convingă Primăria să construiască acolo un parc. Cel mai frumos din Brașov.

Nelu Corbu: „Așa ar trebui sa arate un parc funcțional din interiorul municipiului Brașov. (propunere USR Brasov – Nelu Corbu, grafica Marian Arhire).
Nu este utopie.
Este vorba despre zona IUS – Lubrifin, de pe strada Harmanului.

Acolo sunt cca 20 ha, pentru care primarul și consilierii locali ar fi bine să se decidă să facă o oferta de cumpărare ( total sau parțial) în vederea amenajării unui adevărat plămân central.
Un oraș nu se poate dezvolta in straturi concentrice la nesfârșit. E și cazul Brașovului, care se va sufoca ușor ușor, odată cu edificarea tuturor zonelor libere care momentan mai exista printre betoane.

Tâmpa nu poate influenta semnificativ o întreagă zonă metropolitana a municipiului Brașov”.

Vrem parc în zona IUS-Lubrifin-Lemexim: „Cand visele devin realitate! Cu sunet va rog :)”
Vezi aici Video:

Îți place?

Previous Story

FELICITĂRI! Mihaela Hogaş, Corona Brașov, locul 2 la general după trei etape de Cupă Mondială la patinaj viteză

Next Story

Radu Hossu: „Aeroportul Brașov a primit de la Guvern 23 milioane de lei în noul buget. Sună bine, nu? …Pentru că și Guvernul a observat că Veștea se duce până la capat pe banii Consiliului Județean, ce s-a gândit, la recomandarea unor membri de la Brașov? Să aloce niște bani, mizilic, pentru a se putea bate cu pumnul în piept că EI au făcut Aeroportul Brașov. Să ținem minte totuși că …”