Foto Brașov. Pensiune distrusă de flăcări Ce spun pompierii de la ISU. „Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si …”

Last Updated on februarie 21, 2019 Noaptea trecută, o pensiune din localitatea Sâmbăta de Sus a fost distrusă de flăcări. Lipsa surselor de apă din zonă a îngreunat intervenția pompierilor; autospecialele s-au alimentat de la o distanţă de 1 kilometru și jumătate.

Nimeni nu era cazat în unitatea respectivă; proprietarul pensiunii a suferit un atac de panică și a fost îngrijit de medici, informează Europa FM.

Foto Brașov. Pensiune distrusă de flăcări Ce spun pompierii de la ISU. „Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si ...” 1

ISU Brasov: „Pensiune mistuită de flăcări în localitatea Sâmbăta de Sus.În apropierea miezului nopţii, Dispeceratul ISU Brasov a fost anuntat de izbucnirea unui incendiu la o pensiune din localitatea Sâmbăta de Sus.

La faţă locului au fost trimise imediat, trei autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD. În pensiune nu se aflau turişti cazati în momentul izbucnirii incendiului.

Foto Brașov. Pensiune distrusă de flăcări Ce spun pompierii de la ISU. „Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si ...” 2 Foto Brașov. Pensiune distrusă de flăcări Ce spun pompierii de la ISU. „Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si ...” 3

Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si mansarda erau cuprinse de flăcări. S-a format un dispozitiv perimetral şi s-a actionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Din cauza faptului că o mare parte din pensiune era cosntruită din lemn, incendiul s-a dezvoltat foarte repede. În zonă nu existau surse de alimentare cu apă, cel mai apropiat hidrant fiind la o distanta de aproximativ 1.5 km. Lipsa surselor de apă ne-a ingreunat buna desfăşurare a interventiei. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Foto Brașov. Pensiune distrusă de flăcări Ce spun pompierii de la ISU. „Când au ajuns ajuns echipajele la locul incendiului, acoperisul si ...” 4

Proprietarul pensiunii a suferit un atac de panică si i s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului de către personalul medical.
Pensiunea a ars în proportie de 70%. Cauza de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire”.

Previous Story

Brașov. Promo Rally Total, etapa a IV-a, în weekend, la Prejmer

Next Story

Brasov. Au început lucrările de reabilitare la fostul cinematograf Astra