(Last Updated On: February 21, 2019)

Duminică,  24 februarie, pe circuitul de la Prejmer, are loc etapa a IV-a Promo Rally TOTAL. Competiția începe de la ora 8:00.

Promo Rally TOTAL powered by SDS: „A devenit un obicei al Asociației Județene de Automobilism Sportiv (AJAS) Brașov, în speță al clubului Auto Blic de a valorifica prin organizarea de competiții sportive pentru amatori, pauza de iarnă a motorsportului românesc.

Brașov. Promo Rally Total, etapa a IV-a, în weekend, la Prejmer 1

Promo Rally TOTAL powered by SDS – SAFE | driving school, continuator al competițiilor desfășurate sub denumirea generică ”O nouă generație”, revine în actualitate și în pauza competițională 2018 – 2019 cu un format asemănător edițiilor precedente și este dedicat celor care doresc să acceadă către înalta performanță a automobilismului sportiv.

Ca și în edițiile anterioare, campionatul este organizat după normele și regulamentele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), cu reguli mai permisive în ceea ce privește echipamentul de securitate, dar desfășurat pe trasee mai puțin periculoase. În ceea ce privește aplicarea regulamentelor sportive, toate etapele se vor desfășura sub stricta supraveghere a oficialilor FRAS
și AJAS.

Regulamentele sportive de desfășurare ale etapelor vor fi stipulate etapă de etapă într-un regulament particular editat de organizator”.