Foto Brașov. Cartierul Avantgarden 3 atacat?! 3 ghene de gunoi incendiate!  „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări…” „Legea junglei in cartier rezidential!”

Last Updated on februarie 9, 2019 Probleme în cartierul Avantgarden 3 din Brașov. Unul sau mai mulți piromani au început din nou să dea foc la ghenele de gunoi. Vineri seara au ars 3 ghene.  Autoritățile vor lua măsuri doar după ce se va întâmpla vreo tragedie?

Locatarii au comentat pe grupul de Facebook Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov: „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări…Dar ce ardea..? Gunoiul?”, „Piromanii au revenit?”, „Legea junglei in cartier rezidential!”, „Noroc ca nu era masina chiar lângă gunoi”, „Până nu se vor incendia și niște mașini… sau poate nici atunci nu se va înțelege necesitatea camerelor…”, „La 19.45 am trecut pe Egretei nr. 2 (Bl B4) si era un inceput de incendiu dar am reusit sa-l stingem impreuna cu niste vecini. De fapt au venit 2 oameni ai strazii si l-au stins. Am avut ceva suspiciuni ca ei l-au pornit”

Foto Brașov. Cartierul Avantgarden 3 atacat?! 3 ghene de gunoi incendiate!  „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări...” „Legea junglei in cartier rezidential!” 1 Foto Brașov. Cartierul Avantgarden 3 atacat?! 3 ghene de gunoi incendiate!  „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări...” „Legea junglei in cartier rezidential!” 2

(foto  Facebook Locuitori în Avantgarden 3)

„Acum stiu ca paza nu poate fi peste tot in acelasi timp dar macar la una din cele 3 locatii sa fi fost. In plus, poate sa ne spuna cineva 2-3 lucruri la care paza a fost utila in afara de a ridica sigurante la subsol?

Foto Brașov. Cartierul Avantgarden 3 atacat?! 3 ghene de gunoi incendiate!  „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări...” „Legea junglei in cartier rezidential!” 3 Foto Brașov. Cartierul Avantgarden 3 atacat?! 3 ghene de gunoi incendiate!  „Bine ca nu bate vântul, era si blocul in flăcări...” „Legea junglei in cartier rezidential!” 4

Macar o realizare acolo de cand au contract. Hoti nu prind nici de masini, nici de apartamente, masini vandalizate, cersetori, parc vandalizat, ghene incendiate dar ei mereu erau ocupati cu altceva”, mai spune unul din locatari.

Previous Story

Autostrada A13 Bacău – Brașov are finanţare în Bugetul pe 2019 chiar dacă nu este dorită

Next Story

Aeroportul Brașov. Guvernul PSD nu dă bani pentru Aeroport nici în 2019. Deputații de la PNL Gabriel Andronache și Mara Mareș anunță că vor depune un amendament la bugetul pentru 2019 vizând finanțarea Aeroportului