(Last Updated On: February 12, 2019)

Accident marți dimineață în Livada Poștei. Un șofer neatent a fost lovit de un autobuz RATBV.

Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers – viraj la stânga – , și s-a ciocnit cu un autobuz care circula pe banda a doua. În urma impactului, mașina de transport persoane fost proiectată într-un autoturism parcat care, la rândul său, a fost proiectat într-o altă mașină, informează brasovtv.com.

(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 1 (Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 2

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Liviu Pop a postat fotografii cu mesajul: „Accident cu autobuz RATBV inainte de Vintage”

Din fericire, nu sunt victime. Polițiștii au făcut verificări, iar șoferul vinovat va fi sancționat cu amendă.

Un alt accident a fost anunțat de InfoTrafic RO: „Pe DN 73 la iesirea din Cristian spre Rasnov un conducator auto al unui TIR nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat pe partea dreapta in afara partii carosabile.

(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 3
Nu sunt victime, doar pagube materiale”.