(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov

Last Updated on februarie 12, 2019 Accident marți dimineață în Livada Poștei. Un șofer neatent a fost lovit de un autobuz RATBV.

Șoferul unui autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers – viraj la stânga – , și s-a ciocnit cu un autobuz care circula pe banda a doua. În urma impactului, mașina de transport persoane fost proiectată într-un autoturism parcat care, la rândul său, a fost proiectat într-o altă mașină, informează brasovtv.com.

(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 1 (Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 2

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Liviu Pop a postat fotografii cu mesajul: „Accident cu autobuz RATBV inainte de Vintage”

Din fericire, nu sunt victime. Polițiștii au făcut verificări, iar șoferul vinovat va fi sancționat cu amendă.

Un alt accident a fost anunțat de InfoTrafic RO: „Pe DN 73 la iesirea din Cristian spre Rasnov un conducator auto al unui TIR nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat pe partea dreapta in afara partii carosabile.

(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov 3
Nu sunt victime, doar pagube materiale”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Deputatul USR , Tudor Benga: „Voi fi primul care merge să îi strângă mâna președintelui Adrian Veștea, dacă aeroportul se va inaugura în anul 2020. Dar, dacă ne apucăm să construim un mausoleu și nu…”

Next Story

Aeroportul Brașov. PSD a refuzat să aprobe bani pentru finalizarea construcțiilor, în Comisia de Transporturi. Mara Mareș: „Împreună cu colegul meu, Andronache Gabriel, am depus un amendament la bugetul pe 2019 privind finanțarea Aeroportului Brașov, proiect pentru care PSD- ALDE nu …”