Aeroportul Brașov. PSD a refuzat să aprobe bani pentru finalizarea construcțiilor, în Comisia de Transporturi. Mara Mareș: „Împreună cu colegul meu, Andronache Gabriel, am depus un amendament la bugetul pe 2019 privind finanțarea Aeroportului Brașov, proiect pentru care PSD- ALDE nu …”

Last Updated on februarie 12, 2019 ÎN aceste zile se discută bugetul pe 2019 în Parlament. Deputații Mara Mareș și Andronache Gabriel de la PNL au făcut un amendament pentru a se primi bani. PSD a refuzat să aprobe banii în Comisia de Transporturi.

Pe Facebook, Mara Mareș a scris: „Împreună cu colegul meu, Andronache Gabriel, am depus un amendament la bugetul pe 2019 privind finanțarea Aeroportului Brașov, proiect pentru care PSD- ALDE nu a prevăzut nici măcar un leu în buget!

Aeroportul Brașov. PSD a refuzat să aprobe bani pentru finalizarea construcțiilor, în Comisia de Transporturi. Mara Mareș: „Împreună cu colegul meu, Andronache Gabriel, am depus un amendament la bugetul pe 2019 privind finanțarea Aeroportului Brașov, proiect pentru care PSD- ALDE nu ...” 1

Aeroportul Brașov-Ghimbav este un proiect esențial pentru Brașov și ar putea transforma orașul într-un hub turistic și economic regional. Noi am propus alocarea unei sume de 358 milioane de lei pentru aeroport, sumă care nu depășește cu mult subvenția de partid pentru PSD, de pildă.

Dar ce s-a întâmplat în Comisia de Transporturi, acolo unde a fost discutat amendamentul? A fost respins! Din fericire, mai avem o șansă: vom susține, dezbate și vota în plen această propunere și vreau să cred că PSD- ALDE nu va vota împotriva acestui obiectiv strategic deosebit de important din punct de vedere economic și turistic! Rog toate partidele să ne susțină în plen, când ne vom lupta pentru amendamentul nostru pentru construirea Aeroportului Brașov-Ghimbav!
#AeroportulBrașov
#RomaniaAltfel”

Potrivit mytex.ro, Gabriel Andronache a arătat, de asemenea, că deputații PSD sabotează intenționat orice amendament depus de opoziție: „Este clar că avem de-a face cu o regie, cei de la PSD simulează dezbaterile în Parlament. În realitate, investiții în obiective de tipul Aeroportul Brașov, care ar putea transforma orașul într-un hub turistic și economic regional, sunt fie blocate, fie luate în derâdere.

Noi am propus alocarea unei sume de 358 de milioane de lei pentru Aeroportul Brașov, sumă care nu depășește cu mult subvenția de partid pentru PSD, de pildă, sumă care reprezintă doar o parte din totalul inclus în buget pentru partidele politice. Rog toate partidele să ne susțină în plen, când ne vom lupta pentru amendamentul nostru privind Aeroportul Brașov”.

Previous Story

(Foto) Accidente Brașov. Ciocnire autobuz RATBV și autoturism în Livada Poștei. TIR răsturnat între Cristian și Râșnov

Next Story

Prins în Brașov. Doi bătrâni au fost atacaţi în casa lor, bătuţi crunt şi jefuiţi, iar tâlharul i-a lăsat fără 30.000 de lei