Prins în Brașov. Doi bătrâni au fost atacaţi în casa lor, bătuţi crunt şi jefuiţi, iar tâlharul i-a lăsat fără 30.000 de lei

Last Updated on februarie 12, 2019 Doi bătrâni din Harghita au fost atacați și jefuiți în propria casă. Una dintre victime a ajuns în comă la spital, iar cealaltă, în stare de şoc, nu a putut da niciun indiciu poliţiştilor despre atacul propriu-zis.

Agresorul, în vârstă de 34 de ani, recidivist, a fost prins în gara Brașov, informează stirileprotv.ro.

Prins în Brașov. Doi bătrâni au fost atacaţi în casa lor, bătuţi crunt şi jefuiţi, iar tâlharul i-a lăsat fără 30.000 de lei 1

Suspectul a fost eliberat condiţionat în luna mai a anului trecut, după ce fusese condamnat tot pentru tâlhărie. Pe 19 ianuarie, bărbatul a forţat uşa casei celor doi soţi, din localitatea Cristuru Secuiesc. Ştia că bieţii oameni, de 94, respectiv 85 de ani – nu se pot apăra.

I-a lovit fără milă şi, după ce le-a luat banii, a fugit. Oamenii au agonizat până la ora 10 dimineaţa când fiul lor s-a dus să îi viziteze. L-a găsit inconştient pe bătrân, iar femeia era confuză şi nu-şi mai amintea nimic despre cele întâmplate.

Ancheta a pornit, practic, de la zero. Investigatorii din Harghita, ajutaţi de cei din Braşov, Covasna şi Mureş, au reuşit să contureze un cerc de suspecţi, au făcut 5 percheziţii şi, în cele din urmă l-au prins pe suspect. Individul risca până la 20 de ani de închisoare.

Previous Story

Aeroportul Brașov. PSD a refuzat să aprobe bani pentru finalizarea construcțiilor, în Comisia de Transporturi. Mara Mareș: „Împreună cu colegul meu, Andronache Gabriel, am depus un amendament la bugetul pe 2019 privind finanțarea Aeroportului Brașov, proiect pentru care PSD- ALDE nu …”

Next Story

Accident Brașov. Grav. 4 persoane rănite, autocar răsturnat cu 25 de pasageri, pe DN1