FC Brașov, în planurile primarului George Scripcaru: „Avem nevoie de legendele fotbalului brașovean. Din acest punct de vedere, Adrian Szabo va fi cel care va …”

Last Updated on februarie 14, 2019 Primăria Brașov se implică pentru renașterea FC BRșov. Un prim pas îl reprezintă susținerea clubului de fotbal Steagul Roșu Brașov care evoluează acum în liga a III-a. Se așteaptă și rezolvarea palmaresului FC Brașov.

Primarul a declarat că au fost discuţii între conducerea ASC Corona privind posibilitatea susţinerii clubului de fotbal.

„S-a ajuns la o concluzie bună, iar în faza aceasta, municipalitatea va avea o implicare în returul campionatului. Cât se poate, Primăria Braşov se va implica în susţinerea materială a echipei, astfel încât să termine acest campionat”, a declarat primarul, citat de bzb.ro.

FC Brașov, în planurile primarului George Scripcaru: „Avem nevoie de legendele fotbalului brașovean. Din acest punct de vedere, Adrian Szabo va fi cel care va ...” 1

Acesta a mai afirmat că, până la vară antrenorul coordonator al secţiei de fotbal de la Corona Braşov, Adrian Szabo, va trebui să pregătească un plan de revigorare a fotbalului braşovean. „El va fi coordonatorul acestei strategii. Până la vara va trebui să pregătească un noi proiect, care va fi supus aprobării Consiliului Local Braşov”, a declarat primarul.

Pe de altă parte, primarul spus că va mai trebui rezolvată problema palmaresului FC Braşov, însă a ţinut să precizeze că „Primăria Braşov nu va prelua problemele din trecut. Sunt probleme juridice legate de situaţia patrimonială a FC Braşov şi sper ca pentru rezolvarea acestora să vină cu o lichidatorul judiciar al fostei echipe de fotbal, care a fost şi consilier local”.

George Scripcaru, citat de Realitatea Brașov:Cei de la Corona mi-au prezentat stadiul discuțiilor la care au ajuns cu reprezentanții Steagul Roșu Brașov. 

Îi vom ajuta, însă doar de acum încolo. Vrem să dăm o șansă pentru următoarele luni, iar din vară să înceapă o reconstrucție totală. Avem nevoie de legendele fotbalului braşovean. Din acest punct de vedere, Adrian Szabo va fi cel care va coagula toată activitatea. Acesta va avea responsabilitatea să coordoneze clubul. Va avea obligaţia să prezinte un proiect credibil, viabil, care să fie pus în aplicare cu toate datele existente în momentul de faţă.

Pe termen scurt, vom identifica soluțiile pentru ca această echipă să finalizeze campionatul actual. Sunt și acele aspecte juridice care trebuie rezolvate privind patrimoniul și stadionul. Nu preluăm echipa! Dar ajutăm financiar formaţia să termine acest retur. Nu vom încerca să ne implicăm în ceea ce s-a întâmplat în trecut. Echipa va fi ajutată să supraviețuiască până la finalul campionatului și ne vom implica pentru reorganizarea întregii activități din vară, a precizat primarul George Scripcaru.

Previous Story

Foto Brașov. Autobuz nou, turcesc, defect pe prima bandă pe Zizinului. Ce spune RATBV

Next Story

Brașov. Bazar cu Lucruri Gratis, duminică 17 februarie