Brașov. Bazar cu Lucruri Gratis, duminică 17 februarie

Last Updated on februarie 14, 2019 O nouă ediție a Bazarului cu Lucruri Gratis are loc duminică, 17 februarie, la filiala Brașov a Crucii Roșie.

„Hai si tu la Bazarul cu Lucruri Gratis, locul unde oamenii doneaza obiectele pe care nu le mai folosesc si isi aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie.

Brașov. Bazar cu Lucruri Gratis, duminică 17 februarie 1

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!”, anunță organizatorii pe Facebook.

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor fi oferite celor care au nevoie de ele, online prin platforma http://LucruriGratis.ro/ sau la urmatoarele editii ale Bazarului.

Previous Story

FC Brașov, în planurile primarului George Scripcaru: „Avem nevoie de legendele fotbalului brașovean. Din acest punct de vedere, Adrian Szabo va fi cel care va …”

Next Story

Brașov. Criminalul monstru și-a primit pedeapsa! Decizia judecătorilor după ce acesta și-a omorât soția, fata și băiatul