Brașov. Criminalul monstru și-a primit pedeapsa! Decizia judecătorilor după ce acesta și-a omorât soția, fata și băiatul

Last Updated on februarie 14, 2019 Criminalul din Braşov care şi-a ucis copiii şi soţia în somn a primit astăzi pedeapsa pentru faptele îngrozitoare. Florin Mircea Buliga și-a înjunghiat soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau.

O instanță a Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov a decis, în urmă cu scurt timp, să-l condamne pe Florin-Mircea Buliga la închisoare pe viață, anunță brasovtv.com. 

Brașov. Criminalul monstru și-a primit pedeapsa! Decizia judecătorilor după ce acesta și-a omorât soția, fata și băiatul 1

De asemenea, inculpatul este obligat de instanță să achite echivalentul în lei a câte 75.000 de euro pentru mama și tatăl femeii pe care a ucis-o și echivalentul în lei al sumei de 45.000 de euro pentru sora femeii decedate. Sentința nu este definitivă.

Florin Mircea Buliga şi-a ucis familia în 27 de martie. El a spus în cadrul anchetei că a mers la Mănăstirea Şinca Veche, unde s-a rugat şi a participat la o prelegere ţinută de o măicuţă, care prezenta mănăstirea unor turişti.

Pe drumul spre Braşov, bărbatul spune că a avut o revelaţie şi a conştientizat păcate comise de el, motiv pentru care ar fi vrut să-şi ia viaţa. Cu ajutorul unui cuţit pe care îl avea asupra sa, el susţine că a încercat să se înjunghie în inimă, dar anchetatorii spun că rana produsă a fost una superficială.

Bărbatul a ajuns acasă, iar prima persoană pe care a omorât-o a fost soţia sa. Femeia adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în inimă, potrivit Observator TV.

La jumătate de oră după comiterea faptei, acasă a venit fata lui, în vârstă de 18 ani. El a stat de vorbă cu ea, fără a-i spune însă ce făcuse, iar la un moment dat fata a mers în camera ei şi s-a culcat. Apoi, bărbatul a mers şi a înjunghiat-o în inimă cu acelaşi cuţit cu care el ar fi încercat să se sinucidă.

Ultima victimă a fost băiatul său, de 13 ani. Bărbatul a mers în camera acestuia şi l-a înjunghiat în inimă.

El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună şi sunt liniştiţi.

Previous Story

Brașov. Bazar cu Lucruri Gratis, duminică 17 februarie

Next Story

Brașov. Continuă demolările de la Spitalul Județean.  Adrian Gabor: „Termenul de finalizare pentru această investiție este anul 2020, construcția trebuie făcută în …”