Charlie Ottley, producător  Wild Carpathia: „Prin intermediul Braşovului pot să văd toată Transilvania. Pe timp de iarnă e perfect…Braşovul este un loc numai bun în care să poposeşti….”

Last Updated on februarie 14, 2019 Renumitul jurnalist britanic Charlie Ottley se află zilele acestea în Munții Carpați și în locurile pritorești de la paoalele Tâmpei, acolo unde filmează al cincilea și ultimul episod al serialului Wild Carpathia.

Charlie Ottley, producător: „O să arătăm destinaţiile frumoase ale României în fiecare anotimp, mai ales iarna, când poţi veni pentru sărbătorile de Crăciun – lumini, festivaluri, tradiţii – şi, de asemenea, pentru schi, alpinism, toate sporturile pe care le poţi face. Noi vrem să arătăm lumii România pe timp de iarnă şi totodată să încurajăm oamenii să vină mai des în pădure şi sălbăticie.”

Charlie Ottley, producător  Wild Carpathia: „Prin intermediul Braşovului pot să văd toată Transilvania. Pe timp de iarnă e perfect...Braşovul este un loc numai bun în care să poposeşti....” 1

Primăria Brașov susține proiectul britanic.

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Brașov: „Municipalitatea se va implica şi financiar şi, totodată, domnul primar l-a invitat şi pe domnul Ottley să ţină împreună discursul în luna aprilie când la Braşov va fi întâlnirea reprezentanţilor pe mediu din ţările Uniunii Europene.”

Jurnalistul englez a reușit să strângă aproape 150.000 de euro din finanţări pentru realizarea acestui episod, informează digi24.ro.

Charlie Ottley, producător: Prin intermediul Braşovului pot să văd toată Transilvania. Pe timp de iarnă e perfect, poţi să schiezi în Sinaia, Buşteni, Poiana Braşov. Ai totul la îndemână, aşa că, dacă vrei să vii să vezi cum e în Transilvania pe timp de iarnă, Braşovul este un loc numai bun în care să poposeşti.

După ce va încheia producţia “Wild Carpathia”, Charlie Ottley vrea să realizeze şi alte proiecte la noi în ţară.

Previous Story

Mihaela Șoneriu: „PSD a aflat intr-un final ca se face Aeroport la Brasov! Amendamente peste amendamente si in final 13 mil de lei de la Guvern! pentru realizarea terminalului de pasageri este nevoie de 184.671.650 lei! Hai cu amendamentele, sigur…”

Next Story

Brașov. Bogdan Dinca: „Cristina, 13 ani, cară apă de la un izvor din pădure, în Holbav, Brașov, februarie 2019…Are un sertar în care ține diplomele pe care le-a primit până în clasa a V-a….Mama ei a plecat acum trei ani de lângă soțul care o bătea și s-a mutat împreună cu cele trei fete într-o casă nelocuită de 20 de ani, pe care a…”