Mihaela Șoneriu: „PSD a aflat intr-un final ca se face Aeroport la Brasov! Amendamente peste amendamente si in final 13 mil de lei de la Guvern! pentru realizarea terminalului de pasageri este nevoie de 184.671.650 lei! Hai cu amendamentele, sigur…”

Last Updated on februarie 14, 2019 Deputații PSD Brașov sunt ironizați după ce au anunțat că au reușit să-i convingă pe colegii de partid să dea pentru Aeroport suma de 13 milioane de lei. Pentru finalizarea lucrărilor este nevoie de aproximativ 184 milioane de lei. Deputații PSD nu au curaj să ceară o asemenea sumă Guvernului pentru că Adrian Veștea chiar ar pune în funcțiune Aeroportul iar așa ceva nu este permis.

După ce în comisiile de transporturi şi de administraţie publică din Parlament amendamentele prin care s-au cerut bani de la bugetul de stat pentru aeroportul Braşov, inclusiv cel al social democraţilor braşoveni, au fost respinse la foc automat, surpriza a venit de la comisiile de buget finanţe, a căror şedinţă comună s-a încheiat miercuri dimineaţa, la ora 04.00.

Mihaela Șoneriu: „PSD a aflat intr-un final ca se face Aeroport la Brasov! Amendamente peste amendamente si in final 13 mil de lei de la Guvern! pentru realizarea terminalului de pasageri este nevoie de 184.671.650 lei! Hai cu amendamentele, sigur...” 1

Mai exact, deputatul PSD de Braşov Roxana Mînzatu şi Grupul Parlamentar UDMR au solicitat alocarea pentru Consiliul Judeţean Braşov a sumei de 13.187.000 lei, prin diminuarea bugetului Ministerului Transporturilor, amendamentul fiind aprobat, anunță bzb.ro.

Pe Facebook, Mihaela Șoneriu a scris: „PSD a aflat intr-un final ca se face Aeroport la Brasov! Amendamente peste amendamente si in final 13 mil de lei de la Guvern! E bine si asa rau!

Realizarea PSD-istilor brasoveni este pe masura procentelor pe care le au in sondaje! Pentru ca doar pentru realizarea terminalului de pasageri este nevoie de 184.671.650 lei!
Hai cu amendamentele, sigur puteti mai mult! 😊

PS: Putin respect pentru inteligenta brasovenilor! 😉”

Previous Story

Brașov. Continuă demolările de la Spitalul Județean.  Adrian Gabor: „Termenul de finalizare pentru această investiție este anul 2020, construcția trebuie făcută în …”

Next Story

Charlie Ottley, producător  Wild Carpathia: „Prin intermediul Braşovului pot să văd toată Transilvania. Pe timp de iarnă e perfect…Braşovul este un loc numai bun în care să poposeşti….”