Brașov. Reţinut după ce şi-a bătut iubita ore în şir. Vecinii au auzit tot, dar nu au intervenit

Last Updated on februarie 19, 2019 Scandal într-un bloc din Brașov. Un tânăr a fost reținut după ce și-a bătut cu bestialitate iubita. Vecinii de pe scară au auzit strigătele fetei dar nu au intervenit. Nu au sunat nici măcar la Poliție.

Vecinii au auzit lovituri şi plânsete din apartamentul lor, însă nimeni nu a intervenit în vreun fel. În cele din urmă, femeia a reuşit să sune după ajutor, iar poliţiştii au scos-o din mâinile bărbatului. Suspectul de 31 de ani a fost încătuşat, fără a opune rezistenţă, informează Stirile Pro Tv.

Brașov. Reţinut după ce şi-a bătut iubita ore în şir. Vecinii au auzit tot, dar nu au intervenit 1

Cearta între cei doi s-a iscat pe seară şi a durat ore în şir, spun vecinii. Cu toate acestea, nimeni nu a anunţat poliţia. “Se auzeau buiturile, se auzeau plânsete”, spune o vecină.

Femeia le-a spus anchetatorilor că ar fi vrut să părăsească locuinţa, însă partenerul ei i-a luat actele şi banii, ca să o împiedice. Individul a recunoscut în final că a bătut-o. A fost reţinut pentru 24 de ore. Vecinii povestesc că fetiţa celor doi nu era acasă în momentul scandalului.

Femeia a cerut ordin de protecţie împotriva individului. Poliţiştii din cadrul secţiei 4 Braşov au emis ordin de protecţie provizoriu valabil 5 zile faţă de bărbatul de 31 de ani. Magistraţii urmează să decidă dacă bărbatul va fi arestat preventiv şi dacă se impune prelungirea ordinului de protecţie. Individul este certat acum pentru violenţă în familie şi furt.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Poate primește 23 de milioane de lei de la Guvern. Cei de la PSD sunt disperați că nu sunt lăudați. „De ce nu vă bucurați, brașovenilor care vă doriți aeroport…De ce nu gândiți constructiv? Bine că avem acești bani alocați, acum să ne gândim ce facem mai departe, care sunt următorii pași! Oare nu putem gândi așa? Sau..”

Next Story

Brașov. Corpul B al Spitalului Judeţean va fi reabilitat cu bani de la Guvern. Medicul Florin Orţan: „”Știţi bine că am militat mult pentru reabilitarea Spitalului Judeţean înainte de construcţia Spitalului Regional pentru că pe mine mă interesează …”