Brașov. Corpul B al Spitalului Judeţean va fi reabilitat cu bani de la Guvern. Medicul Florin Orţan: „”Știţi bine că am militat mult pentru reabilitarea Spitalului Judeţean înainte de construcţia Spitalului Regional pentru că pe mine mă interesează …”

Last Updated on februarie 19, 2019 Corpul B al Spitalului Judeţean va fi reabilitat de Compania Naţională de Investiţii, în urma unei investiții de 13 milioane de lei.

Anunţul a fost făcut de medicul Florin Orţan, într-o conferinţă de presă.

“Știţi bine că am militat mult pentru reabilitarea Spitalului Judeţean înainte de construcţia Spitalului Regional pentru că pe mine mă interesează foarte mult unde ne vom trata în următorii 5-6-7 ani până când vom avea noul spital pe care ni-l dorim cu toţii. Mă interesează foarte mult ca acest spital, aşa mic şi funcţional sau funcţionabil, să îl curăţăm şi să îi dăm o altă o altă faţă până când ne vom muta în casă nouă”, declară medicul care este și senator PSD, citat de coronapress.ro.

Brașov. Corpul B al Spitalului Judeţean va fi reabilitat cu bani de la Guvern. Medicul Florin Orţan: „"Știţi bine că am militat mult pentru reabilitarea Spitalului Judeţean înainte de construcţia Spitalului Regional pentru că pe mine mă interesează ...” 1

Cel mai probabil, termenul avansat initial, de încheiere a lucrărilor, în primăvara acestui an, nu va fi respectat. Pentru ca obiectivul să poată fi preluat, a fost o întârziere obiectivă, de circa patru luni, pentru că la Braşov erau nişte documente care aveau nevoie de clarificări, în privinţa unor fâşii de teren revendicate, de exemplu.

Senatorul PSD anunţă şi alte fonduri care vor ajunge în bugetul Consiliului Judeţean. Achiziţiile de aparatură de la Spitalul Judeţean, din ultimul an, au fost decontate la cererea Ministerului Sănătăţii din fonduri europene, aşa că vor fi rambursaţi. Este vorba de circa 500 de mii de euro, adică 2 milioane lei.

Previous Story

Brașov. Reţinut după ce şi-a bătut iubita ore în şir. Vecinii au auzit tot, dar nu au intervenit

Next Story

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre noul Spital Clinic Regional:  „O piatră de hotar! Încă una! 2019. 19 februarie. După aproape 3 ani și 5 luni și mai exact după 1244 de zile, proiectul pe care inițial l-am imaginat mai simplu …”