Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre noul Spital Clinic Regional:  „O piatră de hotar! Încă una! 2019. 19 februarie. După aproape 3 ani și 5 luni și mai exact după 1244 de zile, proiectul pe care inițial l-am imaginat mai simplu …”

Last Updated on februarie 19, 2019 Ignorat de Guvern, care construiește spitale doar la Cluj, Iași, Craiova, Brașovul caută o soluție alternativă. Primăria Brașov a semnat, astăzi, cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, acordul de asistență tehnică al viitorului Spital Clinic Regional.

Acest document este extrem de important în ceea ce privește pregătirea documentației pentru cel mai important proiect de infrastructură din sănătatea brașoveană. Pe lângă reprezentanții BERD și cei ai municipalității, la întâlnirea de astăzi au luat parte, printre alții, și președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, parlamentarii de Brașov, dar și europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, informeză Realitatea Brașov. 

Brașov. Medicul Dan Grigorescu, despre noul Spital Clinic Regional:  „O piatră de hotar! Încă una! 2019. 19 februarie. După aproape 3 ani și 5 luni și mai exact după 1244 de zile, proiectul pe care inițial l-am imaginat mai simplu ...” 1

Medicul Grigorescu Dan: „O piatră de hotar! Încă una!
2019. 19 februarie.
După aproape 3 ani și 5 luni și mai exact după 1244 de zile, proiectul pe care inițial l-am imaginat mai simplu, dar care a ajuns, datorită implicării membrilor Asociației Noul Spital al Brașovului – ANSB, la o complexitate de neimaginat la momentul începerii dezvoltării sale, atinge, iată, o nouă dimensiune!

Aceea în care, după actul de naștere instituțional, se materializează și voința derulării unui parteneriat al comunității cu BERD, cu o semnificație mai rar întâlnită în zilele noastre: aceea a seriozității parafate, care nu face altceva decât asigură parcursul solid al unei finanțări la fel de serioase.

Acordul de asistență tehnică semnat între BERD și Primăria Brașov, ca reprezentant al comunității brașovene, se constituie într-o veritabilă ( a câta oare?) piatră de hotar a proiectului Noului Spital.
Gaudeamus igitur! (Să ne bucurăm, deci!)”

Previous Story

Brașov. Corpul B al Spitalului Judeţean va fi reabilitat cu bani de la Guvern. Medicul Florin Orţan: „”Știţi bine că am militat mult pentru reabilitarea Spitalului Judeţean înainte de construcţia Spitalului Regional pentru că pe mine mă interesează …”

Next Story

Allen Coliban: „Brașov, în direcția greșită! …Timișoara, Arad, Cluj-Napoca și Oradea au format “Alianța Vestului”, cu scopul de a …”