Brașov. Mihai Sturzu: „Dragnea propune 100 de milioane de euro pentru partidele politice. Cu banii ăștia, într-un an, se poate construi AEROPORTUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV, iar in patru ani, SPITALUL REGIONAL BRAȘOV. Parlamentarii …”

Last Updated on februarie 4, 2019 Liviu Dragnea a anunțat duminică seara că va vitamina D copiilor din România cu banii propuși de Viorica Dăncilă pentru serviciile secrete. Ceea ce nu a spus Liviu Dragnea este că în bugetul din 2019 figurează suma de 100 de milioane de euro cu destinația partidele politice!

Cu acești bani Brașovul ar fi finalizat Aeroportul și ar fi început construcția Spitalului Regional.

Bugetul de stat pe 2019 nu va fi adoptat nici marţi, în Guvern. Şedinţa anunţată iniţial, neoficial, de liderii PSD, nu va mai avea loc, astfel că o dată probabilă pentru adoptarea proiectului ar putea fi vineri, informează Libertatea.

Mihai Sturzu a distribuit postarea PRO România Brașov cu mesajul: „Propunerea lui Dragnea pentru bugetul pe 2019 este ca partidele politice să primească o subvenție de 100,000,000 EURO pe an.

Brașov. Mihai Sturzu: „Dragnea propune 100 de milioane de euro pentru partidele politice. Cu banii ăștia, într-un an, se poate construi AEROPORTUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV, iar in patru ani, SPITALUL REGIONAL BRAȘOV. Parlamentarii ...” 1

Cu banii ăștia, într-un an, se poate construi AEROPORTUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV, iar in patru ani, SPITALUL REGIONAL BRAȘOV.

Parlamentarii PSD din Brașov sunt:

Sen. Marius Alexandru Dunca
Sen. Ovidiu-Florin Orțan
Dep. Viorel Chiriac
Dep. Roxana Mânzatu
Dep. Mihai Mohaci
Dep. Mihai Valentin Popa

Vă rugăm, dacă îi cunoașteți sau aveti acces la ei, să îi întrebați cum vor vota un astfel de buget”.

Previous Story

Brașov. Directorul Șaguna a recunoscut că de 18 ani se încalcă legea! “Elevii care au fost afectaţi de această prevedere reprezintă …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Autoritățile din Covasna cer bani lui Dăncilă pentru finalizarea lucrărilor. Îi vor refuza și pe aceștia așa cum PSD a refuzat ani și ani să dea bani pentru Aeroport?  “Faptul că un aeroport aduce dezvoltare economică pe o rază de 60 de kilometri se poate demonstra prin …”