Brașov. Marius Vintila: „Noul trend al parcării mașinilor în cel mai oraș frumos din România, regele orașelor cum ziceam…Noul deziderat al românilor: două mașini pe cap de membru de familie. Îmi e din ce în ce mai greu să…”

Last Updated on februarie 17, 2019 Omul de radio, Marius Vintilă, este nemulțumit de faptul că șoferii parchează pe trotuar. Din păcate multe străzi sunt sufocate de brașovenii care trebuie să aibă o mașină, două.

Pe Facebook,  Marius Vintila a scris: „Noul trend al parcării mașinilor în cel mai oraș frumos din România, regele orașelor cum ziceam. Poliția locală doarme vis-a-vis, la secția unu de pe Horea.

Brașov. Marius Vintila: „Noul trend al parcării mașinilor în cel mai oraș frumos din România, regele orașelor cum ziceam...Noul deziderat al românilor: două mașini pe cap de membru de familie. Îmi e din ce în ce mai greu să...” 1

La anul, dacă ai mașini pe un singur șir în fața casei, ești b.u.
Noul deziderat al românilor: două mașini pe cap de membru de familie.

Îmi e din ce în ce mai greu să înțeleg oamenii. Din fericire, și lor pe mine. E soare. Ascult Bob Dylan.
În restaurantul – relativ bine cotat unde sunt – la brunch (bueeei!) un domn de vreo 50 plus intră în restaurant și își salută nevasta, care poartă un plovăr cu șunci, cu limba fluturînd între arătătorul și mijlociul lipite de buze în formă de V.

Cupluri bine sudate.
E soare și ascult Bob Dylan, Not Dark Yet”.

Previous Story

Brașov. 4 săli de clasă ar putea fi transformate în creşă

Next Story

Brașov. Lidl vrea să construiască un nou magazin în cartierul Tractorul