Brașov. 4 săli de clasă ar putea fi transformate în creşă

Last Updated on februarie 16, 2019 Din anul şcolar 2019 – 2020 braşovenii din zona Griviţei – Mihai Viteazul ar putea avea la dispoziţie o creşă sau câteva grupe de pregătire antepreşcolară, anunță Consilierul local, Sebastian Rusu.

Acesta a declarat că au fost identificate deja spaţiile pentru amenajarea acestor instituțiilor, respectiv 4 săli de la fosta şcoală de pe strada Aurel Vlaicu (unde a funcţionat Centrul de recuperare incluzivă hipoacuzici), iar acum se poartă discuţii pe această cu reprezentanţii Serviciului Public de Administrare Creşe (SPAC) Braşov şi cu cei din conducerea Grădiniţei nr. 9, informează stiri.rttbrasov.ro.

Brașov. 4 săli de clasă ar putea fi transformate în creşă 1

Sebastian Rusu a precizat că dintre cele patru săli, fiecare având o suprafaţă de 54 de metri pătraţi, cel puţin trei pot fi folosite pentru creşă sau pentru grupele de antepreşcolari. În situaţia în care se vor înfiinţa grupe de antepreşcolari, acestea vor face parte din Grădiniţa nr. 9 şi vor putea primi copii cu vârste de 2 – 3 ani.

Dacă se va opta pentru creşă, acesta va putea primi şi copii cu vârsta mai mică de 2 ani, iar unitatea va administrată de SPAC.

În prezent, în această parte a oraşului există o singură creşă, cea de pe strada Tudor Vladimirescu, cu o capacitate de 100 de locuri.

Previous Story

Brașov. Andreea Marin, 200 de invitaţi la Gala anuală de caritate organizată de Asociaţia „Aici pentru Tine”

Next Story

Brașov. Marius Vintila: „Noul trend al parcării mașinilor în cel mai oraș frumos din România, regele orașelor cum ziceam…Noul deziderat al românilor: două mașini pe cap de membru de familie. Îmi e din ce în ce mai greu să…”