Brașov. Lidl vrea să construiască un nou magazin în cartierul Tractorul

Last Updated on februarie 18, 2019 Lidl a achiziţionat un teren în noua zonă rezidenţială din Tractorul, respectiv în vecinătatea blocurilor Isaran, unde intenţionează să amenajeze un supermarket.

Retailerul s-a angajat că va face şi amenajările necesare în ceea ce priveşte sistematizarea circulaţiei spre viitorul magazin din noua zonă rezidenţială Tractorul. Astfel, la intersecţia străzilor 13 Decembrie cu Nicolae Labiş ar urma să fie amenajat pe cheltuiala Lidl un sens giratoriu, informează bzb.ro.

Brașov. Lidl vrea să construiască un nou magazin în cartierul Tractorul 1

Lidl a investit deja acum patru ani în construcţia unui nou magazin în acest cartier, pe locul fostei săli de sport de la Forex, după ce spaţiul în care funcţionase iniţial, un fost magazin Plus, era prea mic în comparaţie cu fluxul de clienţi.

Lidl are în municipiul Braşov şapte magazine, cel mai nou dintre acestea fiind deschis la finalul anului trecut în zona Bartolomeu – Avantgarden.

Lidl continuă investiţiile în România şi va inaugura săptămâna aceasta două noi magazine, unul în Dolj, iar altul în Satu Mare.

Previous Story

Brașov. Marius Vintila: „Noul trend al parcării mașinilor în cel mai oraș frumos din România, regele orașelor cum ziceam…Noul deziderat al românilor: două mașini pe cap de membru de familie. Îmi e din ce în ce mai greu să…”

Next Story

(Foto) Accidente Brașov. 7 mașini lovite, doi răniți, în 3 accidente produse pe drumul dintre Brașov și Tărlungeni