Brașov. La Mall-ul AFI? IKEA se orientează spre deschiderea de magazine mai mici decât „cutiile albastre”, în centrele orașelor

Last Updated on februarie 21, 2019 IKEA  insistă că va deschide un magazin la Brașov, mai mic decât „cutiile albastre”, undeva prin centrul orașului. Se pregătește ceva la mall-ul AFI din Centrul Civic, de la Hidro?

Astfel, în ultimii ani, Ikea a deschis magazine cu un format mai mic, dar amplasate în centrul orașelor, magazine specializate pe una sau două categorii de produse, precum un showroom la Stockholm dedicat bucătăriilor sau un magazin la Londra cu servicii de renovare.

Brașov. La Mall-ul AFI? IKEA se orientează spre deschiderea de magazine mai mici decât „cutiile albastre”, în centrele orașelor 1

Acum, această strategie este luată în calcul și pentru România, anunță profit.ro, preluat de bizbrasov.ro.

Reprezentanții IKEA au declarat că investesc în crearea unui mediu multi-canal, cu formate care să susțină noile comportamente și tendințe de consum: ”Anul trecut am deschis primele două puncte de colectare ale IKEA în Brașov și Timișoara, în timp ce Clujul urmează în curând.

IKEA are un serviciu de comenzi on-line din ce în ce mai popular pentru clienții din întreaga țară, iar IKEA Pallady va dubla capacitatea de a sprijini cumpărăturile pe internet.

Luăm în calcul, de asemenea, crearea unor magazine mai mici, în centrul orașului, în plus față de tradiționalele și deja cunoscutele «cutii albastre». În prezent, suntem dedicați finalizării celui de-al doilea magazin din București și extinderii rețelei punctelor de colectare. Alte formate vor fi explorate în viitor și vom informa publicul în cazul unor planuri suplimentare de extindere”.

Previous Story

Brasov. Au început lucrările de reabilitare la fostul cinematograf Astra

Next Story

Foto Brașov. Magistrații au protestat împotriva Ordonanțelor lui Tudorel