(Video) Poiana Brașov. Ne dăm cu sania şi vara! Traseu de roller coaster printre brazi

Last Updated on ianuarie 28, 2019 Primăria Brașov și Consiliul Județean Brașov vor să construiască un traseu de roller coaster în Poiană.

Un astfel de traseu de sanie pe şine va aduce foarte mulţi turişti şi în timpul verii, când atracţiile nu sunt atât de numeroase în Poiana Braşov.

„Acest roller coaster funcţionează 365 de zile pe an, zi şi noapte, şi va fi foarte important pentru atragerea turiştilor şi a grupurilor organizate, dar nu numai. Asta e ce lipseşte acum în Poiană. Sper ca primarul să se ţină de cuvânt şi să-l facă”, a spus Ștefan Țînț, promotorul concursurilor de schi din Poiană (FIS Children Cup şi FIS Cup) şi patronul Teleferic Grand Hotel, pentru prosport.ro.

„Avem în plan un traseu de mountain bike pe Postăvaru, traseu care poate fi înscris în competiţiile internaţionale, şi un traseu de sanie în Poiana Braşov”, a promis George Scripcaru, primarul Braşovului, la conferinţa de presă organizată pentru prezentarea celor două competiţii de schi sus-amintite. În proiect se află şi o telegondolă de la Braşov la Poiana Braşov.

Vezia aici Video:

Costurile pentru construirea acestui alpine coaster se ridică la aproape 1,5 milioane de euro, iar investiţia ar putea fi amortizată în trei ani.

Previous Story

Brașov. „Război” Codreanu-RATBV, pe traseul Cristian. Monica: „Folosiți mașina RATB -110 nu va lăsați păcaliți de faptul ca cei de la Codreanu de când are concurenta a făcut biletul 1,5 Ron pentru ca îl va face 5lei după 3 luni daca voi nu folosiți mașina 110. Pensionarii din Cristian beneficiază de …”

Next Story

Brașovul promovat la postul german RTL. Cristian Macedonschi: „Sarah este in clasa a 13-a si s-a indragostit de meleagurile natale ale mamei dorindu-si sa studieze in Romania. Astfel se pot pastra si reinvia vechile traditii sasesti in Transilvania prin intermediul …”