Brașovul promovat la postul german RTL. Cristian Macedonschi: „Sarah este in clasa a 13-a si s-a indragostit de meleagurile natale ale mamei dorindu-si sa studieze in Romania. Astfel se pot pastra si reinvia vechile traditii sasesti in Transilvania prin intermediul …”

Last Updated on ianuarie 28, 2019 Brașovul va avea parte de o promovare gratuită la postul german RTL datorită unei brașovence care a plecat în 1987 în Germania. Fiica sa, născută și crescută în Germania, și-a exprimat dorința de a învăța în România.

Cristian Macedonschi: „Astazi am avut ocazia sa prezint alaturi de fosta mea colega de clasa, Anja Babeţ si de directorul Liceului Johannes Honterus, domnul Radu Chivărean, liceul nostru german din Brasov si centrul istoric brasovean echipei de filmari a renumitului post de televiziune german #RTL.

Brașovul promovat la postul german RTL. Cristian Macedonschi: „Sarah este in clasa a 13-a si s-a indragostit de meleagurile natale ale mamei dorindu-si sa studieze in Romania. Astfel se pot pastra si reinvia vechile traditii sasesti in Transilvania prin intermediul ...” 1

Ei au venit la Brasov insotiti de Anja, Sarah & Susanne Babet sa filmeze locurile natale ale Anjiei pe care si-a dorit sa le prezinte fiicei ei, Sarah care s-a nascut in Germania si a cunoascut Romania si Brasovul numai prin intermediul povestilor si a pozelor.

Sarah este in clasa a 13-a si s-a indragostit de meleagurile natale ale mamei dorindu-si sa studieze in Romania.

Astfel se pot pastra si reinvia vechile traditii sasesti in Transilvania prin intermediul sasilor care doresc sa se intoarca acasa sau prin copiii acestora care se simt acasa aici la noi chiar daca au fost nascuti si crescuti in Germania.

M-am bucurat ca am avut ocazia sa promovez Brasovul si Liceul Johannes Honterus pe renumitul post german de televiziune si sa dau un mesaj important sasilor care ar dori sa se intoarca acasa.

Danke RTL und danke Anja, Susanne und Sarah si va voi comunica data si linkul cand va fi difuzat materialul”.

Previous Story

(Video) Poiana Brașov. Ne dăm cu sania şi vara! Traseu de roller coaster printre brazi

Next Story

Brașov. 5 autobuze noi, de 12 metri, Menarini produse în Turcia, au fost trimise pe traseu. Pe ce linii circulă