Brașov. 5 autobuze noi, de 12 metri, Menarini produse în Turcia, au fost trimise pe traseu. Pe ce linii circulă

Last Updated on ianuarie 28, 2019 RATBV anunță că de luni dimineața au fost trimise pe traseu 5 autobuze noi, de 12 metri, Menarini produse în Turcia.

105 autobuze au fost achiziționate în urma contractării împrumutului de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, cu sprijinul Primăriei Brașov, anunță bzb.ro.

RATBV SA: „În această dimineață RATBV S.A. a pus în circulație primele cinci autobuze Menarini din categoria celor cu lungimea de 12 metri, ele fiind repartizate pe liniile 5 (două autobuze), 31 (două autobuze) și, respectiv, 36 (un autobuz).

Brașov. 5 autobuze noi, de 12 metri, Menarini produse în Turcia, au fost trimise pe traseu. Pe ce linii circulă 1

Acestea autobuze de 12 metri, cu podea joasă integral și motoare EURO 6 clasa C, sunt primele din lotul de 40 de bucăți ce vor fi livrate RATBV în cadrul contractului de achiziție de 105 autobuze.

În total, vor fi achiziționate și puse în circulație în primele cinci luni ale acestui an 30 de autobuze cu o lungime de 10,6 metri, 40 de autobuze de 12 metri şi 35 de autobuze articulate cu lungimea de 18 metri”.

Previous Story

Brașovul promovat la postul german RTL. Cristian Macedonschi: „Sarah este in clasa a 13-a si s-a indragostit de meleagurile natale ale mamei dorindu-si sa studieze in Romania. Astfel se pot pastra si reinvia vechile traditii sasesti in Transilvania prin intermediul …”

Next Story

Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „CNAIR trezește-te! Sunt navetist pe DN1 din 2008, însă acest „drum european” nu a arătat mai jalnic ca în ultimii 2 ani! DN 1 este plin de CRATERE pe sectorul Predeal – Comarnic cât și în zona de intrare Bărcănești, pe autostrada A3 din DN1 …Prin urmare CNAIR trezește-te sau dispari și lasă…”