Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „CNAIR trezește-te! Sunt navetist pe DN1 din 2008, însă acest „drum european” nu a arătat mai jalnic ca în ultimii 2 ani! DN 1 este plin de CRATERE pe sectorul Predeal – Comarnic cât și în zona de intrare Bărcănești, pe autostrada A3 din DN1 …Prin urmare CNAIR trezește-te sau dispari și lasă…”

Last Updated on ianuarie 28, 2019 Deputatul de Brașov Andronache Gabriel (PNL) are un mesaj pentru cei de la CNAIR. Le cere să repare gropile de pe DN1, dacă nu să „dispară” și să lase locul altor instituții mai competente.

Și duminică seara au fost coloane de autoturisme între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, anunță Mediafax.

Pe Facebook, Andronache Gabriel a scris: „CNAIR trezește-te!
DN 1 este plin de CRATERE pe sectorul Predeal – Comarnic cât și în zona de intrare Bărcănești, pe autostrada A3 din DN1(zonă în care DRDP București are un punct de lucru)!!!!!!

Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „CNAIR trezește-te! Sunt navetist pe DN1 din 2008, însă acest „drum european” nu a arătat mai jalnic ca în ultimii 2 ani! DN 1 este plin de CRATERE pe sectorul Predeal – Comarnic cât și în zona de intrare Bărcănești, pe autostrada A3 din DN1 ...Prin urmare CNAIR trezește-te sau dispari și lasă...” 1

Pe lângă gropile deja obișnuite, domnilor de la Direcțiile Regionale de Drumuri Brașov și București, aveți pe DN1 #CRATERE cât Groapa Marianelor în centrul stațiunii Predeal în zona Centrului de Informare Turistică. Tot un astfel de #CRATER „dețineți” pe podul din zona rafinăriei Brazi, la câteva sute de metri de intrarea pe autostrada A3, pe sensul de mers către București!

Sunt navetist pe DN1 din 2008, însă acest „drum european” nu a arătat mai jalnic ca în ultimii 2 ani!

Prin urmare CNAIR trezește-te sau dispari și lasă alte structuri mai competente să întrețină drumurile din România!”

Previous Story

Brașov. 5 autobuze noi, de 12 metri, Menarini produse în Turcia, au fost trimise pe traseu. Pe ce linii circulă

Next Story

Brașov. Lilian: „Biserica, românul și rondul.În Bartolomeu, Brașov, este o biserică foarte frumoasă undeva lângă un rond…. Acum, 10 minute, o doamnă foarte pioasa la volanul unui Range Rover mai n-a intrat în cineva mai puțin pios (acesta era prea concentrat să intre regulamentar în sens și nu a avut timp de altceva), după care, iritată, l-a claxonat și a mai comentat ceva gesticulând. Există câteva soluții:”