Brașov. Lilian: „Biserica, românul și rondul.În Bartolomeu, Brașov, este o biserică foarte frumoasă undeva lângă un rond…. Acum, 10 minute, o doamnă foarte pioasa la volanul unui Range Rover mai n-a intrat în cineva mai puțin pios (acesta era prea concentrat să intre regulamentar în sens și nu a avut timp de altceva), după care, iritată, l-a claxonat și a mai comentat ceva gesticulând. Există câteva soluții:”

Last Updated on februarie 1, 2019 Un brașovean povestește experiența avută în sensul giratoriu de la Biserica Bartolomeu. Condusul într-un sens giratoriu este un mister pentru mulți.

Pe FacebookTverdohleb Lilian a scris: „Biserica, românul și rondul.
În Bartolomeu, Brașov, este o biserică foarte frumoasă undeva lângă un rond. Zilnic trec pe acolo și de multe ori rămân “fascinat” de “credința” unora. Nu au timp să se asigure că intra bine (sigur) în sens pentru că ei își fac cruce.
Brașov. Lilian: „Biserica, românul și rondul.În Bartolomeu, Brașov, este o biserică foarte frumoasă undeva lângă un rond.... Acum, 10 minute, o doamnă foarte pioasa la volanul unui Range Rover mai n-a intrat în cineva mai puțin pios (acesta era prea concentrat să intre regulamentar în sens și nu a avut timp de altceva), după care, iritată, l-a claxonat și a mai comentat ceva gesticulând. Există câteva soluții:” 1

 

Acum, 10 minute, o doamnă foarte pioasa la volanul unui Range Rover mai n-a intrat în cineva mai puțin pios (acesta era prea concentrat să intre regulamentar în sens și nu a avut timp de altceva), după care, iritată, l-a claxonat și a mai comentat ceva gesticulând.

Există câteva soluții:
1. Nu mai construim rondruri lângă Biserici
2. Nu mai construim Biserici lângă rond.

3. Încercăm să le aducem aminte unora că închinarea atunci când ești la volan este echivalentă (din punct de vedere al siguranței în trafic) cu scrierea mesajelor pe Facebook, etc. Ar fi bine să lase o parte din credincioși pioșenia în trafic, cel puțin în locurile unde Biserica și rondul fac tandem.

P. S. Postarea nu este despre budiști, ortodocși sau musulmani. Este despre siguranța în trafic.😉”

Previous Story

Brașov. Deputatul Andronache Gabriel: „CNAIR trezește-te! Sunt navetist pe DN1 din 2008, însă acest „drum european” nu a arătat mai jalnic ca în ultimii 2 ani! DN 1 este plin de CRATERE pe sectorul Predeal – Comarnic cât și în zona de intrare Bărcănești, pe autostrada A3 din DN1 …Prin urmare CNAIR trezește-te sau dispari și lasă…”

Next Story

Brașov. Mașină plină cu hoţi, impact violent la Bran. Bunurile furate, topoare, televizor și bicicletă, s-au împrăștiat pe șosea