Brașov. „Război” Codreanu-RATBV, pe traseul Cristian. Monica: „Folosiți mașina RATB -110 nu va lăsați păcaliți de faptul ca cei de la Codreanu de când are concurenta a făcut biletul 1,5 Ron pentru ca îl va face 5lei după 3 luni daca voi nu folosiți mașina 110. Pensionarii din Cristian beneficiază de …”

Last Updated on ianuarie 27, 2019 Primăria Cristian, în parteneriat cu RATBV Brașov a introdus de la 1 ianuarie autobuze Cristian-Brașov. O lovitură pentru compania Codreanu care a contraatacat. A redus drastic prețul biletelor. Potrivit călătorilor din Cristian, Codreanu percepe 1,5 lei pe un bilet iar RATBV 2,5 lei, cu precizarea că acesta este valabil 50 de minute pe autobuzele din Brașov.

Pe grupul de Facebook Cristian, file de poveste, Monica V. a scris: „Dragi locuitori ai Cristianului, folosiți mașina RATB -110 nu va lăsați păcaliți de faptul ca cei de la Codreanu de când are concurenta a făcut biletul 1,5 Ron pentru ca îl va face 5lei după 3 luni daca voi nu folosiți mașina 110.

Brașov. „Război” Codreanu-RATBV, pe traseul Cristian. Monica: „Folosiți mașina RATB -110 nu va lăsați păcaliți de faptul ca cei de la Codreanu de când are concurenta a făcut biletul 1,5 Ron pentru ca îl va face 5lei după 3 luni daca voi nu folosiți mașina 110. Pensionarii din Cristian beneficiază de ...” 1

Pensionarii din Cristian beneficiază de 20 de bilete gratuite-plătite de primărie si aceste bilete de pe linia 110 sunt valabile si 50 de minute pentru orice mașină din Brașov.

Încercați sa beneficiați ca este o realizare a primăriei pentru cetățeni si trebuie si noi sa judecam si sa vedem ca chiar si cei care vplatesc 2,5Ron au gratuit 50 de minute in Brașov si probabil si abonamentul pentru 110pt cei care lucrează sau se duc la școala, la Brașov este mai rentabil decât cu Codreanu si cu abonament la RATB Brașov.

Eu sunt un simplu cetățean dar analizați ce am scris si judecați voi cum e mai bine dar sa fie bine pentru toți cei care locuim in Cristian. Va mulțumesc daca ați avut răbdare sa citiți si scuze daca am mai făcut greșeli.

Cristina Moldoveanu: 110 este super. Ar fi ok dacă ar merge pînă în Livada Poștei.
Grosu Nicolae: Este excelent.Eu merg in fiecare zi cu 110.
Edith Wolf: Sa nu mai vorbim de autobuzele noi, nu din ’74 ca acelea de la Codreanu

Previous Story

Brașov. În autobuz RATBV. Robert Lazar: „Zeamă de varză. Responsabila e o doamnă în vârstă care și-a pus punga fix pe banchetă, fără să-i pese că ar putea să fie găurită. Când s-a ridicat să plece …”

Next Story

(Video) Poiana Brașov. Ne dăm cu sania şi vara! Traseu de roller coaster printre brazi