Video Brașov. Robert Lazar: „Am stat în stație doar ca să prind autobuzul nou de pe linia lui 52 și a venit tot un BMC vechi în care se pare că nu merge deloc încălzirea. E un frig în autobuz de scoți aburi pe gură iar geamurile sunt înghețate pe dinăuntru. Printre altele …”

Last Updated on ianuarie 9, 2019 Este iarnă, este frig, iar RATBV continuă să trimită pe traseu autobuze fără căldură.

Robert Lazar: „Am stat în stație doar ca să prind autobuzul nou de pe linia lui 52 și a venit tot un BMC vechi în care se pare că nu merge deloc încălzirea. E un frig în autobuz de scoți aburi pe gură iar geamurile sunt înghețate pe dinăuntru.

Printre altele, o dubă de la “Club Sportiv Edelweiss” a țnut pe loc autobuzul fiindcă a oprit fix în stație pe Scriitorilor.
Nu mai opriți mașinile în stațiile RATBV!”

Vezi aici Video:

Mihai Căpățînă‎: „Este ora 19.03, afară sunt -10 ° C, iar la 18.55 trebuia să fie o cursă pe linia 50, zic trebuia pentru că în buna tradiție a RatBv, nu a venit. Asta înseamnă să ai monopol pe transportul public”.

‎Carmen Mioara‎: „Autobuzul 32 care venea de la gară, trebuia să ajungă la h 9.57 la Hidro A,trebuia,dar nu a mai venit.Ratbv vă bateți joc de călători”.

Previous Story

Brașov. Corneliu Teposu: „De la Lidl Craiter azi am venit pe jos acasă.E nasol aerul…Aerul din Brașov e mai greu respirabil azi decât la Milano, în ianuarie 2016. Știu că este o apreciere subiectivă și că “nasometrul” meu nu este omologat, dar, sincer, aș prefera să mă înșel eu și situația să nu fie gravă. Problema de mediu este …”

Next Story

Foto Brașov. Pește aruncat pe câmp. „Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului…eisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru …”