Foto Brașov. Pește aruncat pe câmp. „Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului…eisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru …”

Last Updated on ianuarie 9, 2019 Brașovul are probleme cu mirosurile urâte. Câmpurile din jurul orașului au devenit depozite de gunoaie.

Realitatea De Brasov : „NO COMMENT! PEŞTELE CHIAR DE LA CAP SE ÎMPUTE! Imaginile de mai jos au fost imortalizate de un cititor Realitatea de Brasov, chiar astazi! Kilograme de peste aruncate la voia intamplarii, in Sanpetru, la baza Dealului Lempeş! Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului.

Foto Brașov. Pește aruncat pe câmp. „Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului...eisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru ...” 1 Foto Brașov. Pește aruncat pe câmp. „Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului...eisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru ...” 2

La o scara mai mare, peisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru mediul inconjurator! Tocmai de aceea, Realitatea de Brasov trage un semnal de alarma. Chiar si situatia din imagini poate afecta natura.

Ne intrebam cine a facut asa ceva si care au fost motivele!?! Speram sa fie gasiti vinovatii si trasi la raspundere!”

Previous Story

Video Brașov. Robert Lazar: „Am stat în stație doar ca să prind autobuzul nou de pe linia lui 52 și a venit tot un BMC vechi în care se pare că nu merge deloc încălzirea. E un frig în autobuz de scoți aburi pe gură iar geamurile sunt înghețate pe dinăuntru. Printre altele …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU