(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU

Last Updated on ianuarie 9, 2019 O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident produs miercuri pe DN1, la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Făgăraş

„Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 29 de ani, care a suferit fracturi la membrele inferioare şi la unul din membrele superioare, conştientă. Intervenţia a fost dificilă din cauză că persoana avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale autoturismului. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi SAJ Codlea, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, potrivit Jurnalul Național.

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 1 (Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 2

(foto ISU Brașov via mytex.ro)

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

”O femeie în vârstă de 29 de ani din Hunedoara, care a condus un auto marca Opel pe DN1, dinspre Sibiu spre Braşov, la km 197+ 700 m nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod.

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 3

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. În zonă se circulă alternativ până la efectuarea cercetărilor şi acordarea îngrijirilor medicale”, potrivit sursei citate.

Previous Story

Foto Brașov. Pește aruncat pe câmp. „Sute de bucati de peste mare, care mirosea foarte urat! Noroc cu gerul de afara, care a dus la diminuarea mirosului…eisajul dezagreabil poate reprezenta un adevarat dezastru pentru …”

Next Story

Brașov. Ceață sau poluare? Sebastian Lala: „Așa poluare nu am vazut in toti anii in care am iesit pe dealul asta sa imi plimb cainii… E horror! P.S.: Moțul ăla care iese din poluare e CET-ul”