(Last Updated On: January 9, 2019)

O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident produs miercuri pe DN1, la ieşirea din localitatea Vlădeni spre Făgăraş

„Este vorba despre o persoană de sex feminin în vârstă de 29 de ani, care a suferit fracturi la membrele inferioare şi la unul din membrele superioare, conştientă. Intervenţia a fost dificilă din cauză că persoana avea picioarele prinse între fiarele contorsionate ale autoturismului. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi SAJ Codlea, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, potrivit Jurnalul Național.

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 1 (Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 2

(foto ISU Brașov via mytex.ro)

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, subcomisar Alina Ivan.

”O femeie în vârstă de 29 de ani din Hunedoara, care a condus un auto marca Opel pe DN1, dinspre Sibiu spre Braşov, la km 197+ 700 m nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod.

(Foto) Accident Brașov. O șoferiță și-a rupt picioarele într-un accident pe DN 1. Ce spun cei de la ISU 3

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto. În zonă se circulă alternativ până la efectuarea cercetărilor şi acordarea îngrijirilor medicale”, potrivit sursei citate.