Video Brașov. Poliția l-a prins pe administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini

Last Updated on ianuarie 20, 2019 Poliția anunță că l-a prins pe bărbatul care administra adăpostul canin din Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini.

„În acest moment este audiat, urmând ca, sub coordonarea procurorului de caz, să fie dispuse măsurile legale”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov pentru Mediafax.

Potrivit IPJ Braşov, cercetările se fac pentru „uciderea animalelor cu intenţie, fără drept”.

17 cadavre canine au fost găsite, joi, într-un adăpost din Prejmer, judeţul Braşov. Alte animale fost găsite în viaţă, dar erau înfometate, deşi în interior erau saci întregi nedesfăcuţi cu mâncare pentru câini.

Câteva imagini au fost postate pe Facebook de către Andrea Duţă, preşedinte al unei asociaţii, care mai apoi a şi sesizat Poliţia şi Direcţia Sanitar-Veterinară (DSV) Braşov. Adăpostul a fost sigilat, iar vineri specialişti din cadrul DSV au făcut o cercetare amănunţită pentru prelevare de probe.

Georgiana Neagu: „Autorul crimelor a celor peste 60 de suflete nevinovate UCISE prin INFOMETARE SI INSETARE, CRIMINALUL BOGDAN CEPOIU A FOST PRINS ACUM !!!!
Possibil merge acum la sectia5.

Vezi aici Video:

O adevarata munca de echipa multumesc brasoveni si multumesc in mod special unei persoane care va ramane in ANONIMAT .
Multumesc celor implicati !stiti voi cine
UNITI il vom face sa platesca pentru toate crimele comise si sa fie un exemplu pentru alti criminalul!
Speram ca acei catei nu au murit degeaba si sa determine o mare schimbare in legislatia actuala….”

Vezi aici Video:

Potrivit Andrei Duţă, în adăpostul din Prejmer erau mai mulţi câini, sponsorizaţi de organizaţii din Anglia.

Previous Story

Brașov. Mada: „Ieri, tatăl meu se plimba cu cățelul nostru, un labrador de 2 ani, in zona străzii De Mijloc. Fiind fără lesa, a luat o puțin la goana…oprește brusc o mașină lângă el, un BMW , sare o femeie din mașină, si începe să-l cheme pe Max la ea, cu intentia de a…”

Next Story

Brașov. Update. Bărbatul acuzat că a înfometat până la moarte zeci de câini a fost reținut de polițiști. Urmează arestare de 30 de zile?