Brașov. Update. Bărbatul acuzat că a înfometat până la moarte zeci de câini a fost reținut de polițiști. Urmează arestare de 30 de zile?

Last Updated on ianuarie 21, 2019 Sute de persoane trimiteau bani pentru adăpostul de câini de la Prejmer care funcționa ilegal. Zeci de câini au fost lăsați să moară de foame de administratorul adăpostului. Acesta a fost prins de polițiști după ce a sunat la 112, speriat că va fi bătut de mai mulți brașoveni care militează pentru drepturile animalelor, care stăteau la ușa lui.

După audieri care au durat câteva ore bune, Bogdan Cepoiu, administratorul adăpostului de câini de la Prejmer, a primit, duminică noaptea, ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta se află în custodia Poliției Brașov, anunță Realitatea Brașov.

Brașov. Update. Bărbatul acuzat că a înfometat până la moarte zeci de câini a fost reținut de polițiști. Urmează arestare de 30 de zile? 1

Joi, în adăpostul Rainbow Shelter din Prejmer, de care se ocupa Bogdan Cepoiu au fost găsite cadavrele a 16 câini. Alte animale au fost găsite în viaţă, dar erau înfometate, deşi în interior erau saci întregi nedesfăcuţi cu mâncare pentru câini.

Rând pe rând, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit aproximativ 70 de animale moarte: câini şi pisici. Unele muriseră de curând, altele erau în stare avansată de putrefacţie. Au găsit chiar schelete sau oseminte depozitate în saci de gunoi, anunță Observator Tv.

Animalele au fost ţinute într-un adevărat lagăr de exterminare şi condamnate la moarte prin înfometare. Culmea este că într-o magazie exista hrana necesară. Doar 17 câini au rezistat în infernul din adăpost. Trei dintre ei sunt, însă, în stare gravă.

Animalele care au supravieţuit au fost luate în grijă de voluntari de la asociaţiile de protecţie. Proprietarii sunt, în mare parte, plecaţi în străinătate, însă trimiteau în fiecare lună bani pentru hrana patrupedelor. Nu ştiau însă că administratorul le lăsase de izbelişte. Iar adăpostul funcţiona fără autorizaţie.

Vezi aici Video:

O adevarata munca de echipa multumesc brasoveni si multumesc in mod special unei persoane care va ramane in ANONIMAT .
Multumesc celor implicati !stiti voi cine
UNITI il vom face sa platesca pentru toate crimele comise si sa fie un exemplu pentru alti criminalul!
Speram ca acei catei nu au murit degeaba si sa determine o mare schimbare in legislatia actuala….”

Vezi aici Video:

Potrivit Andrei Duţă, în adăpostul din Prejmer erau mai mulţi câini, sponsorizaţi de organizaţii din Anglia.

Previous Story

Video Brașov. Poliția l-a prins pe administratorul adăpostului de la Prejmer, unde au fost găsite mai multe cadavre de câini

Next Story

Foto Brașov. „Era sa asist la o tragedie pe Republicii. Trei liceene mergeau ținându-se de brat vesele si fără nicio grija prin fata magazinului din imagine când, deodată, câteva cărămizi au picat ca din senin pe trotuar. Șansa fetelor a fost ca …”