(Video) Accident Brașov. O persoană a murit după o ciocnire violentă dintr-un autoturism și un autobuz în care se aflau 40 de persoane, între Codlea și Ghimbav

Last Updated on ianuarie 11, 2019 O persoană a murit joi seară după o ciocnire violentă dintr-un autoturism și un autobuz în care se aflau 40 de persoane.

Potrivit ISU Brașov, evenimentul rutier s-a produs între Ghimbav și Codlea. În incident au fost implicate un autobuz și un autoturism, informează Realitatea Brașov. În autobuz se aflau 40 de persoane. Din păcate, bărbatul din autoturism a decedat.
(Video) Accident Brașov. O persoană a murit după o ciocnire violentă dintr-un autoturism și un autobuz în care se aflau 40 de persoane, între Codlea și Ghimbav 1

Din autobuz, o singură persoană are nevoie de îngrijiri medicale. S-au deplasat la fața locului un echipaj pentru descarcerare, unul cu apă și spumă și trei echipaje SMURD.

Vezi aici Video:

Vezi aici Vidseo:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Procuror: „In vara, in județul Brașov, doua persoane eliberate pe recurs compensatoriu s-au dus sa fure o căruță de lucerna, i-a prins proprietarul, l-au lovit cu bâtele pana l-au omorât. I-am prins greu prin păduri intre Brașov si Covasna. Erau eliberați de o luna de zile. Daca nu era recursul compensatoriu, acel om nevinovat trăia si azi. Oare cum dorm oamenii care au dat acea lege?”

Next Story

Brașov. O femeie a murit pe masa de operaţie la Maternitate. Ce spune conducerea spitalului