(Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro…Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident….”

Last Updated on ianuarie 8, 2019 RATBV a pus în circulație astăzi un autobuz care mai mult a poluat. Iar poluarea nu produce decât cancer sau boli respiratorii grave.

USR Brașov: Este inacceptabil ca un autobuz RATBv să mai fie în uz în timp ce fumegă mai ceva ca o locomotivă cu abur! Această fotografie este facută în această dimineață de 2019, în zona 0 a Brașovului.

(Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro...Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident....” 1 (Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro...Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident....” 2 (Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro...Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident....” 3

Nelu Corbu, coordonator de proiecte USR Braşov:
“Adresăm o întrebare publică conducerii RATBv: cum a fost posibil ca acest autobuz să treacă de inspecția ITP? Iar dacă nu a trecut, cum este posibil ca cei din conducerea RAT Brașov să accepte folosirea unor asemenea autobuze care au liber la poluarea și degradarea sănătății brașovenilor și a oaspeților noștri?”

Rugăm toți brașovenii care țin la sănătatea lor și a copiilor lor să reclame apariția în trafic a acestui mijloc de transport (sau a altora similare) la Inspectoratul de stat pentru Control în Transportul Rutier: 0725 597 683

Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Dana: „Și în Ghimbav miroase groaznic.. Mi-e rău efectiv.. La 1 jumătate când am plecat la muncă, în Tractoru puțea de mi-au dat lacrimile …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția