(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 9, 2019 Doi pietoni au fost loviți marți seara pe o trecere aflată în apropierea Coresi Shopping Resort.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Daniel Bodarnea a postat o fotografie cu mesajul: „Se pare ca a mai fost atins si un pieton pe sensul opus. In aceeasi zona. Autospeciala e pozitionata cam urat la iesire din sens”.
(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția 1
(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția 2

Oana Andreea: Accident la Coresi înainte de sens giratoriu întrare belaqva
(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția 3

(Foto) Accident Brașov. Doi pietoni loviți pe o trecere de lângă mall-ul Coresi. Ce spune Poliția 4

„O femeie în vârstă de 35 ani, din Zărnești, care conducea un autoturism pe strada Zaharia Stancu din municipiul Brașov, dinspre strada Hărmanului spre strada 13 Decembrie, nu a acordat prioritate unui număr de doi pietoni, care erau angajați în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni și i-a lovit ușor.

Victimele au refuzat transportarea la spital”, a declarat pentru mytex.ro reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, fiind întrebat cu privire la caz.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro…Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident….”

Next Story

Brașov. Corneliu Teposu: „De la Lidl Craiter azi am venit pe jos acasă.E nasol aerul…Aerul din Brașov e mai greu respirabil azi decât la Milano, în ianuarie 2016. Știu că este o apreciere subiectivă și că “nasometrul” meu nu este omologat, dar, sincer, aș prefera să mă înșel eu și situația să nu fie gravă. Problema de mediu este …”