Brașov. Dana: „Și în Ghimbav miroase groaznic.. Mi-e rău efectiv.. La 1 jumătate când am plecat la muncă, în Tractoru puțea de mi-au dat lacrimile …”

Last Updated on ianuarie 8, 2019 Mai mulți brașoveni au reclamat astăzi că miroase iar urât prin oraș. Ce ar trebui să se întâmple ca autoritățile să facă ceva? Poate nu ar fi rău un protest zilnic cu măști chirurgicale pe față. La muncă, pe stradă, la plimbare în Piața Sfatului. Iar când mai miroase urât prin cartiere să se împartă măști la brașoveni. Câteva sute de măști mișcătoare prin oraș cu siguranță vor alerta autoritățile.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat!, Dana R. a scris: „Și în Ghimbav miroase groaznic.. Mi-e rău efectiv..
La 1 jumătate când am plecat la muncă, în Tractoru puțea de mi-au dat lacrimile”
Brașov. Dana: „Și în Ghimbav miroase groaznic.. Mi-e rău efectiv.. La 1 jumătate când am plecat la muncă, în Tractoru puțea de mi-au dat lacrimile ...” 1

Ovidiu Paraschivescu: Miros de oua = sulf. Sulf langa orase egal hidrogen sulfurat de la gropile de gunoi.
Nelu Ioan Dinca: Și pe B-dul Griviței se simte un miros urât…
George Boroda: Miroase infect a oua stricate in zona Dedeman-Leroy Merlin – Grivitei cu Calea Feldioarei !
Ionela Melnic: Mirosul se intinde spre zona Stupini-IAR-Parcul Industrial

Previous Story

(Foto/Video) Accident Brașov. O femeie a murit după o ciocnire violentă pe DN1. Ce spune Poliția

Next Story

(Foto/Video) Brașov. Acesta este un autobuz Euro…Cosmin Albert: „RATBV a mărit preţurile cu 25%. Pentru ce? Pentru cancer gratis, evident….”