(Foto/Video) Accident Brașov. O femeie a murit după o ciocnire violentă pe DN1. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 8, 2019 O femeie de 38 de ani a murit iar Un bărbat de 45 de ani rănit a fost transportat la spital, marți într-o ciocnire pe DN1, între localităţile Şercaia şi Perşani.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Perşani. Ne-am deplasat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, două echipaje SMURD şi o ambulanţă. Doctorul Gelu Coca se deplasa cu ambulanţa MApN de la Cincu spre Braşov şi a ajuns la locul accidentului la foarte scurt timp după producerea acestuia.
(Foto/Video) Accident Brașov. O femeie a murit după o ciocnire violentă pe DN1. Ce spune Poliția 1

(Foto/Video) Accident Brașov. O femeie a murit după o ciocnire violentă pe DN1. Ce spune Poliția 2

El a intervenit şi a ajutat personalul SMURD pentru acordarea asistenţei medicale şi stabilizarea victimelor”, a precizat pentru bzb.ro căpitanul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, care a adăugat că, după mai bine de 45 de minute de manevre de resuscitare aplicate femeii, aceasta a fost declarată decedată.

,,Între Șercaia si Perșani, șoferul unui autoturism marca Toyota, înmatriculat în Republica Moldova, a intrat cu mașina pe contrasens și s-a ciocnit cu un autocamion înmatriculat în Sibiu”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. RATBV pune în circulație de miercuri primele autobuzele noi produse în Turcia. Liniile norocoase

Next Story

Brașov. Dana: „Și în Ghimbav miroase groaznic.. Mi-e rău efectiv.. La 1 jumătate când am plecat la muncă, în Tractoru puțea de mi-au dat lacrimile …”