Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket …Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare? Ar putea cineva să ne deslușească?”

Last Updated on ianuarie 14, 2019
Medicul Dan Grigorescu a postat două fotografgii dintr-un supermarket din Brașov în care clementinele au eticheta pe lădiță „expirat”. Au expirat clementinele sau lădița?

În 2017 a izbucnit un scandal național după ce în supermarketuri au fost găsite citrice tratate cu imazalil. Directorul general al ANPC (Autoritatea pentru protectia consumatorului), Paul Anghel, avertizează consumatorii să citească foarte atent etichetele citricelor pe care le cumpără, pentru că unele dintre acestea sunt conservate cu Imazalil, o substanţă foarte periculoasă folosită pentru combaterea bolilor la plante, dar a cărei utilizare în agricultură este interzisă de legislaţia UE, informează Libertatea. Majoritatea citricelor vândute acum la supermarketuri su etichetă: coaja nu este recomandată consumului uman, tratate cu imazalil”

Grigorescu Dan: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket din Brașov în 07 ianuarie ora 18.14 a.c.
Am uitat de ele până azi, deși erau de importanță publică.
Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket ...Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare? Ar putea cineva să ne deslușească?” 1

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket ...Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare? Ar putea cineva să ne deslușească?” 2

Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare?
Ar putea cineva să ne deslușească?
(NB: În mod deliberat nu am nominalizat magazinul, dar dacă semnificația e gravă, o voi face instantaneu!)”

Previous Story

Foto Brașov. Florin: „Poveste de dupa Craciun!!!A fost odata un vecin care avea obrazul gros …Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2 … Acum mai draga vecine…”

Next Story

Brașov. Mai bine fără autobuzele Codreanu? „Din luna iulie a acestui an, râşnovenii nu vor mai circula la Braşov cu autobuzele sau microbuzele operatorilor privaţi, ci cu cele ale RATBV”