Foto Brașov. Florin: „Poveste de dupa Craciun!!!A fost odata un vecin care avea obrazul gros …Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2 … Acum mai draga vecine…”

Last Updated on ianuarie 14, 2019 Primăria Brașov a anunțat că va prelua brazii de Crăciun de la cetățeni. Singura condiție: brazii să fie duși la ghenele de gunoi. Un brașovean și-a spus că efortul este prea mare și a lăsat bradul în scara blocului, spre supărarea vecinilor.

Pe grupul de Facebook Locuitori în Avantgarden 3 – Brasov, Florin I. a postat fotografii cu mesajul: „Poveste de dupa Craciun!!!
A fost odata un vecin care avea obrazul atat de gros precum pielea unui bivol. Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.

Foto Brașov. Florin: „Poveste de dupa Craciun!!!A fost odata un vecin care avea obrazul gros ...Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2 ... Acum mai draga vecine...” 1 Foto Brașov. Florin: „Poveste de dupa Craciun!!!A fost odata un vecin care avea obrazul gros ...Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2 ... Acum mai draga vecine...” 2

(Din bun simț ar trebui să duceți pomul la ghena de gunoi! Nu suntem dispuși să admirăm gunoiul nimănui!)

Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2, …. Acum mai draga vecine, scumpii tai vecini te roaga sa faci un minim efort si sa faci cele cuvenite.

Ori il bagi inapoi in casa ori il duci la casa rece (container). Numai ia-l de acolo ca nimeni din blocul … nu lucreaza la morga sa te scape de el. Altfel ti-l legam de usa/clanta de nu mai poti iesi din casa.

Vecina a fost destul de draguta sa iti lase si un mesaj, dar tot nu ai avut nici o reactie. Iti dam O ZI, sa te ocupi si sa vedem daca ti se subtiaza obrazul la loc. DA, stim cine esti, dar sa zicem ca nu vrem sa te facem de cacao de tot pe grup. La usa nu raspunzi”.

Previous Story

Brașov. Cine poate să ajute, nu să judece. Claudia: „ Am o mare rugăminte pentru cei care au câteva haine de iarnă pentru o fetiță de 9-10 luni Este o fată care cerșește duminica dimineata in fața cimitirului Municipal. O cheamă Marta si are o fetiță cu care stă in fața cimitirului. Nu încurajez astfel de lucruri dar azi fetița era vânătă de frig(erau – 10 grade) si când am luat-o la întrebări mi-a zis că nu are cu ce sa o îmbrace. Este in …”

Next Story

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket …Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare? Ar putea cineva să ne deslușească?”