Brașov. Cine poate să ajute, nu să judece. Claudia: „ Am o mare rugăminte pentru cei care au câteva haine de iarnă pentru o fetiță de 9-10 luni Este o fată care cerșește duminica dimineata in fața cimitirului Municipal. O cheamă Marta si are o fetiță cu care stă in fața cimitirului. Nu încurajez astfel de lucruri dar azi fetița era vânătă de frig(erau – 10 grade) si când am luat-o la întrebări mi-a zis că nu are cu ce sa o îmbrace. Este in …”

Last Updated on ianuarie 14, 2019 O brașoveancă cere ajutorul pentru o tânără mamă care îngheață în fața cimitirului Municipal. Cine poate să ajute, nu să judece.

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Claudia E, a scris: „Bună. Am o mare rugăminte pentru cei care au câteva haine de iarnă pentru o fetiță de 9-10 luni
Este o fată care cerșește duminica dimineata in fața cimitirului Municipal. O cheamă Marta si are o fetiță cu care stă in fața cimitirului. Nu încurajez astfel de lucruri dar azi fetița era vânătă de frig(erau – 10 grade) si când am luat-o la întrebări mi-a zis că nu are cu ce sa o îmbrace.

Brașov. Cine poate să ajute, nu să judece. Claudia: „ Am o mare rugăminte pentru cei care au câteva haine de iarnă pentru o fetiță de 9-10 luni Este o fată care cerșește duminica dimineata in fața cimitirului Municipal. O cheamă Marta si are o fetiță cu care stă in fața cimitirului. Nu încurajez astfel de lucruri dar azi fetița era vânătă de frig(erau - 10 grade) si când am luat-o la întrebări mi-a zis că nu are cu ce sa o îmbrace. Este in ...” 1

(foto arhiva)

Este in fiecare sâmbătă si duminică acolo. Cine poate să o ajute cu câteva lucruri cred că ar face un mare bine.
Am mai postat prin noiembrie dar din toate comentariile nu s-a dus nimeni nici macar cu un pampers.

Fata este din nou gravidă in luna a șaptea si are nevoie de o geaca groasă de iarnă si o pereche de cizme marimea 40.
Va mulțumesc frumos!”

Previous Story

Brașovul miroase urât. Mihai Russu: „La Coresi. Miros Nota 8. Dar nu parea de la Groapă. Ci ceva industrial. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa spun ca in Sf. Gheorghe aerul a ajuns să fie mai curat decat in Brașovul meu drag….Solutiile strategice sunt de bun simț”:

Next Story

Foto Brașov. Florin: „Poveste de dupa Craciun!!!A fost odata un vecin care avea obrazul gros …Acesta a deschis usa ca bradutul de Craciun asa uscat si obosit sa iasa si sa mearga la gunoi.Numai ca pe drum bradutul a murit de tot, si a ramas atarnat pe casa scarii la etajul 2 … Acum mai draga vecine…”