Brașovul miroase urât. Mihai Russu: „La Coresi. Miros Nota 8. Dar nu parea de la Groapă. Ci ceva industrial. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa spun ca in Sf. Gheorghe aerul a ajuns să fie mai curat decat in Brașovul meu drag….Solutiile strategice sunt de bun simț”:

Last Updated on ianuarie 14, 2019 Brașovul continuă să miroase urât iar autoritățile nu reușesc să găsească sursa plouării. De atâția ani. Ei caută diverse pe câmpuri. Dar unde nu îndrăznesc să caute?

Braşovenii au avut probleme cu mirosurile şi anul trecut, iar de două ori, în vară şi în toamnă, comisarii de mediu au stabilit că disconfortul olfactiv a apărut în Braşov ca urmare a fertilizării cu îngrăşământ natural a unor suprafeţe întinse de teren agricol din vecinătatea oraşului, informează bzb.ro.

Pe grupul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat! Mihai Russu a scris: „Duminică la Coresi. Miros Nota 8. Dar nu parea de la Groapă. Ci ceva industrial.
Brașovul miroase urât. Mihai Russu: „La Coresi. Miros Nota 8. Dar nu parea de la Groapă. Ci ceva industrial. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa spun ca in Sf. Gheorghe aerul a ajuns să fie mai curat decat in Brașovul meu drag....Solutiile strategice sunt de bun simț”: 1
(foto: Sebastian Lala)

Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa spun ca in Sf. Gheorghe aerul a ajuns să fie mai curat decat in Brașovul meu drag. 😡😢😢😢 Nelu Corbu, eu nu cred ca avem de ales între două extreme. Un Oras Verde sau un oras dezvoltat inclusiv industrial.

Solutiile strategice sunt de bun simț:

1. Tot ce înseamnă Centrul Civic – Centrul Vechi încurajarea si stimularea transportului privat si public cu energie verde. Adica electric, caci fiind oras de munte dureaza o generatie sa educi pentru a circula cu bicicleta pe vant si frig ca in Olanda sau Danemarca;

2. Reglementari drastice si aplicarea lor ferma asupra poluatorilor industriali si a gropilor de gunoi. Si ca sa nu fie doar “nuiaua” ar putea fi inclusiv masuri de încurajare prin stimulente indirecte – reduceri de taxe, chirii sau concesiuni la preț mic – din nou cu o urmărire a aplicarii remediilor asumate.

Andrei Danila: Putoare de nota 8 pe Fundatura Harmanului, duminică.

Previous Story

Medicul Dan Grigorescu: „Noul Spital al Brașovului – încă un pas înainte! La sfârșitul săptămânii trecute, am petrecut nu mai puțin de două ore împreună cu George Scripcaru, în calitatea domniei sale de Primar al brașovenilor, analizând stadiul actual al dezvoltării proiectului inițiat, dezvoltat și promovat de ANSB …ne aflăm în situația în care acest proiect …”

Next Story

Brașov. Cine poate să ajute, nu să judece. Claudia: „ Am o mare rugăminte pentru cei care au câteva haine de iarnă pentru o fetiță de 9-10 luni Este o fată care cerșește duminica dimineata in fața cimitirului Municipal. O cheamă Marta si are o fetiță cu care stă in fața cimitirului. Nu încurajez astfel de lucruri dar azi fetița era vânătă de frig(erau – 10 grade) si când am luat-o la întrebări mi-a zis că nu are cu ce sa o îmbrace. Este in …”