Brașov. Mai bine fără autobuzele Codreanu? „Din luna iulie a acestui an, râşnovenii nu vor mai circula la Braşov cu autobuzele sau microbuzele operatorilor privaţi, ci cu cele ale RATBV”

Last Updated on ianuarie 14, 2019 Râșnovul se pregătește să preia modelul Cristianului și să introducă autobuze RATBV din Brașov. Compania Codreanu va avea cel mai mult de pierdut. Codreanu a mizat doar pe autobuze vechi, second-hand, ceea ce a dus la o stare de nervozitate din partea călătorilor.

Prețul unei călătorii pe ruta Cristian – Brașov sau retur va fi de 2,5 lei, cu mențiunea că, odată ajunși în Brașov, călătorii își pot continua călătoria cu alte mijloace de transport ale RATBV S.A., până la epuizarea perioadei de 50 de minute de valabilitate, informează brasovmetropolitan.ro. De văzut ce preț vor avea călătoriile Râșnov-Brașov.

Brașov. Mai bine fără autobuzele Codreanu? „Din luna iulie a acestui an, râşnovenii nu vor mai circula la Braşov cu autobuzele sau microbuzele operatorilor privaţi, ci cu cele ale RATBV” 1

Oraşul Râșnov: „Din luna iulie a acestui an, râşnovenii nu vor mai circula la Braşov cu autobuzele sau microbuzele operatorilor privaţi, ci cu cele ale RATBV.

Practic acest lucru se va întâmpla în toate cele 17 localități care fac parte din Asociaţia Metropolitană de Dezvoltare Durabilă a Transportului Public. Orașul Râșnov este înscris în această asociație de transport metropolitan încă din anul 2013. De atunci se poartă discuții pe acest subiect”.

Previous Story

Foto Brașov. Medicul Dan Grigorescu: „Expired! Aceste imagini sunt imortalizate de mine la un supermarket …Oare ce-o fi însemnat la acel moment mențiunea (tipărită și subliniată!) EXPIRED pe eticheta de produs expus la vânzare? Ar putea cineva să ne deslușească?”

Next Story

Brașov. Fostul preşedinte al CJ Aristotel Căncescu, trimis din nou în judecată de DNA. prejudiciu în dosar – 12,8 milioane de lei, din banii brașovenilor. Erau buni pentru Aeroport?