Brașov. Tânăra dispărută a fost găsită moartă. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 2, 2019 Tânără dispărută în dimineața zilei de 27 decembrie a fost găsită decedată luni, 31 decembrie. Anunțul a fost făcut de polițiști.

Trupul unei femei de 35 de ani din localitatea Comăna de Jos, judeţul Braşov, dispărută de acasă în urmă cu cinci zile după ce a plecat la plimbare cu un căţel, a fost găsit luni în râul Olt, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Brașov. Tânăra dispărută a fost găsită moartă. Ce spune Poliția 1

Soţul femeii a semnalat dispariţia pe 27 decembrie, prin apel la 112, la Secţia nr. 6 de Poliţie Hoghiz, transmite Stirile Pro Tv.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeia, însoţită de căţel, ar fi ieşit în grădina locuinţei sale din Comăna de Jos la o plimbare şi nu s-a mai întors.

″Luni, în jurul orei 13,00, lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Hoghiz au găsit, în râul Olt, trupul femeii dispărute din Comăna de Jos. În continuarea cercetărilor s-a dispus ridicarea şi transportarea cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Previous Story

Brașov. Erwin Albu: „Perfuzia de la miezul nopții. (Voi unde faceți Revul?) După operațiile de miercuri și vineri și seria începută de vaccinuri antirabice, mai număr o noapte în spital. De Crăciun am fost mai bun, adică numai bun de ciugulit de Gustav. Hai cu 2019-le! :))”

Next Story

Brașovul din nou fără autobuze de Revelion. Lili G. „Marea migrație de Revelion. Din toate colturile orașului sute de oameni pornesc pe jos spre Piata Sfatului pentru a se bucura de focurile de artificii și concertul Phoenix. Așa multă lume pe strada nu am văzut de mult.Dl primar știți cati km trebuie sa faca un brașovean care sta în Noua sau in Avantgarden până în Piața Sfatului și înapoi. Sau petrecerea este numai pentru cei cu …”