Brașov. Erwin Albu: „Perfuzia de la miezul nopții. (Voi unde faceți Revul?) După operațiile de miercuri și vineri și seria începută de vaccinuri antirabice, mai număr o noapte în spital. De Crăciun am fost mai bun, adică numai bun de ciugulit de Gustav. Hai cu 2019-le! :))”

Last Updated on decembrie 31, 2018 Activistul Erwin Albu a revenit cu detalii după ce a fost mușcat a doua oară de câinele său. El este internat la Sectia Chirurgie Plastică de la Spitalul Județean De Urgență Brașov.

Erwin Albu: „Perfuzia de la miezul nopții.
(Voi unde faceți revul? Când nu poți să mergi la rev, vine revul la tine.)
Brașov. Erwin Albu: „Perfuzia de la miezul nopții. (Voi unde faceți Revul?) După operațiile de miercuri și vineri și seria începută de vaccinuri antirabice, mai număr o noapte în spital. De Crăciun am fost mai bun, adică numai bun de ciugulit de Gustav. Hai cu 2019-le! :))” 1

Nu, nu e titlu de roman, ci doar pregătire de revelion 2019 și luat rămas bun de la 2018.
După operațiile de miercuri și vineri și seria începută de vaccinuri antirabice, mai număr o noapte în spital. De Crăciun am fost mai bun, adică numai bun de ciugulit de Gustav.

Hai cu 2019-le! :))”

Previous Story

Brașov. Update 2. Tânăra dispărută. Sora: Cățelul a apărut. E curat bine îngrijit. Nu pare să fi stat pe câmp. Cineva stie de ea si tace. Nu cred ca a plecat voluntar undeva….”

Next Story

Brașov. Tânăra dispărută a fost găsită moartă. Ce spune Poliția