Brașovul din nou fără autobuze de Revelion. Lili G. „Marea migrație de Revelion. Din toate colturile orașului sute de oameni pornesc pe jos spre Piata Sfatului pentru a se bucura de focurile de artificii și concertul Phoenix. Așa multă lume pe strada nu am văzut de mult.Dl primar știți cati km trebuie sa faca un brașovean care sta în Noua sau in Avantgarden până în Piața Sfatului și înapoi. Sau petrecerea este numai pentru cei cu …”

Last Updated on ianuarie 2, 2019 Noaptea de Revelion este un eveniment important pentru brașoveni. Doar că cei de la RATBV nu găsesc câțiva șoferi care să circule pentru cei care sărbătoresc în Piața Sfatului.

Circa 10.000 de oameni, localnici și turiști, au petrecut Revelionul în Piața Sfatului, bucurându-se de focul de artificii și concertele pregătite de Primăria Brașov, informează mytex.ro.

Pe Facebook, Lili G. a scris: „Marea migrație de Revelion. 31 decembrie 2018 ora 23.00. Din toate colturile orașului sute de oameni pornesc pe jos spre Piata Sfatului pentru a se bucura de focurile de artificii și concertul Phoenix. Așa multă lume pe strada nu am văzut de mult.

Brașovul din nou fără autobuze de Revelion. Lili G. „Marea migrație de Revelion. Din toate colturile orașului sute de oameni pornesc pe jos spre Piata Sfatului pentru a se bucura de focurile de artificii și concertul Phoenix. Așa multă lume pe strada nu am văzut de mult.Dl primar știți cati km trebuie sa faca un brașovean care sta în Noua sau in Avantgarden până în Piața Sfatului și înapoi. Sau petrecerea este numai pentru cei cu ...” 1

(foto Din Taxi )

Primăria a cheltuit bani mulți pe artificii și plata artiștilor, dar de brașovenii din banii cărora a luat pentru plata a uitat. Ei pot veni și pleca pe jos daca tot vor să se distreze. Dl primar știți cati km trebuie sa faca un brașovean care sta în Noua sau in Avantgarden până în Piața Sfatului și înapoi. Sau petrecerea este numai pentru cei cu condiție fizică buna, tineri și celor care stau la distanță mică de centru. Păcat!

Ar fi fost frumos și uman că RATBV care este o instituție publică să lase autobuzele sa circule, chiar daca în număr redus până la ora 2.30. Cadoul ar fi fost complet, alaturi de excepționalul foc de artificii și minunatul concert.

Dl primar va propun pentru la anul sa găsiți câțiva șoferi de autobuz cu inima mare și niște urne mobile iar călătorii din noaptea de Anul Nou să pună cate 5 lei pentru călătorie, bani care sa fie donati. Toată lumea ar avea de câștigat!! Brașovul ar avea de câștigat,, noi toți! La multi ani Brașov! La multi ani 2019!”

Previous Story

Brașov. Tânăra dispărută a fost găsită moartă. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru a fost ghid prin centrul istoric pentrudoi ambasadori. ,,La multi ani, cu împliniri in tot lucrul bun si frumos pentru comunitatea lor”.