(Last Updated On: January 2, 2019)

Primarul George Scripcaru a fost pe 31 decembrie ghid prin centrul istoric pentru ES Emil Hurezeanu, ambasadorul României in Germania, și ES George Gabriel Bologan, ambasadorul României in Italia.

Cei doi ambasadori s-au arătat incantați de Brașov și au ținut sa ii salute pe brașoveni si sa le ureze ,,La multi ani, cu împliniri in tot lucrul bun si frumos pentru comunitatea lor”.

Brașov. Primarul George Scripcaru a fost ghid prin centrul istoric pentrudoi ambasadori. ,,La multi ani, cu împliniri in tot lucrul bun si frumos pentru comunitatea lor”. 1

Totodată, primarul a discutat cu cei doi ambasadori despre modul in care Brașovul poate fi sprijinit in dezvoltarea de noi relații cu autoritățile publice locale sau regionale din cele doua tari, in atragerea de investitori, dar și despre situația comunităților de brașoveni si făgărășeni din Germania si Italia.

La final cei trei au stabilit ca Brașovul sa inițieze discuții de parteneriat cu autoritățile publice din orașul Bolzano și cele ale provinciei cu același nume (Bolzano mai este cunoscut ca și capitala Tirolului de Sud), o zona cu populație vorbitoare de limba germana, situată in nordul Italiei, in apropiere de granița cu Austria.