Brașov. O elevă de 13 ani s-a aruncat de la etaj, pe geamul clasei în care învăţa, în Bod. Ce spune Poliția

Last Updated on ianuarie 21, 2019 Gest extrem la o școală din Bod. O elvă de 13 ani s-a aruncat de la etajul 1, pe geamul clasei în care învăţa.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în jurul orei 14.00, atunci când colegii fetei au observat că tânăra se urcă pe unul dintre geamurile clasei, iar apoi s-a aruncat în gol, de la etajul I, informează Observator Tv.

Brașov. O elevă de 13 ani s-a aruncat de la etaj, pe geamul clasei în care învăţa, în Bod. Ce spune Poliția 1

(foto arhiva)

Copiii i-au alertat pe profesori, iar aceştia din urmă au sunat la numărul unic de urgenţă 112.
La faţa locului s-a deplasa un echipaj medical, dar şi poliţiştii IPJ Braşov care au demarat o anchetă.

Eleva în vârstă de 13 ani a fost preluată de medici şi transportată la Spitalul Clinic de Copii Braşov pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

„IPJ Braşov a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că o elevă în vârstă de 13 ani s-a precipitat de la etajul întâi al Şcolii Gimnaziale din Bod. (…)

Poliţiştii efectuează verificări cu privire la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenuimentul, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a spus Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov, potrivit Mediafax.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Azota Popescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: „Deși au fost adoptați la vârsta de 10 ani, de familii din Italia, totuși nici astăzi nu au familie. A avut grijă Ion Țiriac, patronul orfelinatului, să le facă viața un coșmar. Adică, s-a …”

Next Story

Brașov. Merită? Parcare gigant sub Parcul Central. Corneliu Teposu: „O parcare supraterană de 300 de locuri e cât un bloc de 3-4 etaje: imaginați-vă 7, 8 sau 9 blocuri sub Parcul Central. Apoi gândiți-vă că trebuie …”