Brașov. Nemţii de la Schaeffler, la un pas de 5.000 de angajaţi în fabrica de rulmenţi. În 2018 a produs cel mai greu rulment realizat vreodată în fabrica de la Brașov! 10 tone

Last Updated on ianuarie 10, 2019 Una dintre cele mai importante companii din Brașov, Schaeffler România, subsidiară locală a grupului german Schaeffler cu afaceri globale de aproximativ 14 mld. euro, a ajuns la 4.800 de angajaţi în fabrica de rulmenţi din Cristian.

Informaţia a fost prezentată de companie la gala premiilor Schaeffler România, ediţia a 10-a, eveniment care a avut loc la finalul anului 2018, potrivit Ziarul Financiar.

Schaeffler pro­duce în fabrica din localitatea Cristian, la 13 kilometri de municipiul Braşov, componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale.

Schaeffler Romania a produs cel mai greu rulment realizat vreodata in fabrica de la Brasov! Rulmentul axial radial cu 3 cai de rulare este format dintr-un inel exterior, 3 inele interioare si cantareste peste 10 tone, iar montajul acestuia a durat mai bine de 25 de ore!

Brașov. Nemţii de la Schaeffler, la un pas de 5.000 de angajaţi în fabrica de rulmenţi. În 2018 a produs cel mai greu rulment realizat vreodată în fabrica de la Brașov! 10 tone 1

Acest rulment va fi integrat intr-un utilaj special de forare, cu ajutorul caruia se va realiza tunelul unei noi linii de metrou din China. Peste 150 de angajati din echipa Schaeffler au contribuit la realizarea acestui produs, aducand in palmaresul companiei un rulment „de 10”!

Previous Story

Brașov. Focar de gripă. 1.280 de braşoveni au ajuns la medic. Simptome

Next Story

Brașov. Defect! Unul dintre cele 4 autobuze turcești noi RATBV a fost retras de pe traseu după câteva ore. Pățim ca cei de la București?